NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 26 d'abril de 2024 | Clet | Dia Internacional contra l'Energia Nuclear    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



La Fundació Banc de Recursos convoca la Festa de Cooperació a Matadepera
Informa: Enric Vilà, Banc de Recursos
Dimarts, 9 de novembre de 2010 a les 18:11


Barcelona (el Barcelonès) - La Fundació Banc de Recursos, ONGD pel desenvolupament, organitza la Festa de Cooperació que se celebrarà el pròxim diumenge 14 de novembre a Matadepera amb l’objectiu de recaptar fons per a la construcció d’El Centro de Servicios Educativos y Tecnológicos de Santa Cruz (Bolívia), per a què més de 3.000 persones puguin accedir a una formació digna.


La jornada començarà a les 11 del matí, amb diversos actes lúdics i culturals, tals com inflables, titelles (La Manofactoria), jocs, Gegants de Matadepera i els Grallers, entre d’altres. La festa és oberta a tothom i es celebrarà als espais exteriors de la Masia La Tartana, on hi haurà una exhibició de vehicles i material dels Bombers de Matadepera, de la Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra. A més, al llarg del matí s’oferirà servei de bar i es podrà participar en una tómbola solidària amb valuosos premis (enciclopèdies, llibres, un rellotge de Leo Messi, jocs, objectes de regal, escapades, estàncies en hotels i viatges per tota Europa, entre d’altres), així com col·laborar amb la campanya amb la compra d’unes peces de ceràmica creades per a l’ocasió pel Col·lectiu d’Art de Matadepera.
 
Imatge

A les 2 de la tarda tindrà lloc el Dinar de Cooperació, que serà amenitzat pel Màgic Silvestre. Després del cafè hi haurà una actuació de l’Agrupació Coral de Matadepera i tot seguit s’iniciarà l’Acte oficial de la campanya Fem escola!, amb les intervencions de Manel Carrera (Responsable de Patrocinis de l’ONG Banc de Recursos), Jesús Lanao (Director de Banc de Recursos), Jorge Carlos Córdova (Gerent executiu de TESO) i Mireia Solsona Alcaldessa de Matadepera, on es farà entrega d’una càpsula del temps per a posar a la primer pedra de l’escola, que tindrà el nom de Matadepera. La Festa finalitzarà amb una cantada d’Havaneres a càrrec dels Mariners de Riera i un Ball. La reserva de tiquets per al dinar (40€ adult i 20€ infantil) s’ha de fer abans del 11 de novembre al telèfon 93 730 17 14 o al correu info@masialatartana.com. Tots els beneficis que es recullin amb la venda de tiquets del dinar seran destinats al projecte.
 
En aquest moment la campanya Fem escola! compta amb el suport i col·laboració de més de 60 entitats de Matadepera i de tot Catalunya. El capità del Futbol Club Barcelona, Carles Puyol, s’ha adherit també a la campanya tot cedint desinteressadament la seva imatge amb la popular samarreta Jo també faig escola!.
 
Lloc: Masia la Tartana (c/Camí de la Font de la Tartana s/n)
Data: Diumenge, 14 de novembre de 2010
Hora: des de les 11h del matí
 
Per a més informació i entrevistes podeu adreçar-vos a:
Enric Vilà Tel. 932 177 154 / 629 534 973
Departament de Comunicació
comunicacio@bancderecursos.org
 
Fundació Banc de Recursos
Gran de Gràcia, 167, pral. 2a
08012 – Barcelona
www.bancderecursos.org


Més informació: http://www.femescola.org

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org