NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dissabte, 27 d'abril de 2024 | Montserrat | Dia de les relacions Sol-Terra    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Comença el TOT, Festival de Titelles i Teatre d'Objectes de Barcelona
Informa:
Dijous, 17 de març de 2011 a les 12:09


() - Nou dies dedicats a espectacles, tallers, debats, exposicions, projeccions i concerts, entorn l'univers de l'art del Titella i el teatre d'Objectes. Del 18 al 27 de Març del 2011 al Poble Espanyol de Barcelona.


Un any més, el Poble Espanyol s’omple de la màgia dels titelles i del teatre d’objectes amb la 2a edició del TOT Festival (Titelles·Objectes·Teatre) de Barcelona. Del 18 al 27 de març, aquest recinte de la ciutat de Barcelona mostrarà la creativitat, il·lusió i esbarjo dels titelles, més si són titelles que pretenen l’excel·lència i que, com és el cas, ho aconsegueixen.

Imatge

El Poble Espanyol està íntimament lligat a l’art titellaire des de fa anys. La nostra programació familiar inclou espectacles amb diferents  tècniques de manipulació i, abans del TOT, durant 10 anys varem organitzar la Concentració de Titelles, que reunia un diumenge de març el més representatiu de la creació del nostre país. Des del titella més elemental i simple a altres molt més sofisticats, però sempre amb la il·lusió de fer gaudir a petits i grans i amb ganes d’ensenyar que hi ha un món, aparentment petit, humil i discret, però que per la seva gran sensibilitat artística esdevé proper i directe. Tots tenim records de funcions de titelles des que érem petits, perquè els titelles són una vivència que, per molts anys que passin, mai no s’obliden.

Per aquesta edició tenim el goig i l’orgull de portar a Barcelona uns espectacles seleccionats per a la mirada experta del nostre flamant director artístic, el canadenc Jacques Trudeau, coneixedor global d’aquest art mil·lenari. Així, la 2a edició del TOT Festival portarà a la ciutat mostres destacades a nivell internacional de la creació d’Andalusia, Múrcia, País Valencià, Catalunya, Iran, Bèlgica o Israel, entre d’altres.

Els titelles que venen són realment excepcionals, hi ha molta feina, molta il·lusió, molts encerts i moltes rectificacions per poder arribar a presentar una programació com aquesta. No és gens fàcil oferir coses realment originals i de qualitat, però el nostre amic del Quebec i l’equip del Poble Espanyol ho han aconseguit i ens ofereixen el millor d’ells mateixos perquè ho gaudim junts. Els hi agraïm que estiguin amb nosaltres.


Més informació: http://www.poble-espanyol.com/pemsa/ca/01-el-poble/tot-festival.html

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org