NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 26 d'abril de 2024 | Clet | Dia Internacional contra l'Energia Nuclear    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



La Llegenda de Sant Jordi tindrà lloc el proper dia 30 d'abril a Esplugues
Informa: esbart, Esbart Vila d'Esplugues
Dimecres, 27 d'abril de 2011 a les 13:22


Esplugues de Llobregat (el Baix Llobregat) - L’Esbart Vila d’Esplugues us comunica l’estrena de la propera edició del Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi, que tindrà lloc el dissabte dia 30 d’abril, a les 20’30 h al Parc Pou d’En Fèlix d’Esplugues (en cas de mal temps, a la pista coberta).


Enguany serà la 10a representació i s’espera un èxit igual o superior a la darrera edició, on prop de 2000 persones van assistir-hi com a públic.

De cara a aquest any, cal dir que l’espectacle s’ha renovat íntegrament: nou guió, nous personatges, noves escenes, noves músiques, nous balls, nous efectes especials. Una renovació total del muntatge però sense perdre l’espectacularitat , dosis de màgia i fantasia que desprèn la representació.

Imatge

La Llegenda és una activitat que es prepara i dissenya d’any en any, ja que són molts elements a conjugar per a que resulti el millor producte possible a oferir. A hores d’ara, s’ultima la nova escenografia, vestuari i part de l’atrezzo que es podrà veure el proper dia 30 d’abril. La sastreria de l’Esbart treballa incansablement per tal de crear nous dissenys i fer que tot el vestuari que es necessita estigui en perfectes condicions aquest dia.

La Llegenda de 2011, sota la direcció un any més de Sergi Castro, es basarà en un gran viatge, que portarà al públic per terres llunyanes i de somni, aportant una varietat d’escenes com mai s’havia vist abans. També serà molt important la descoberta de la vida anterior del personatge principal , Sant Jordi i tot el que li anirà succeint fins a arribar a ser el personatge que tots coneixem.

Sant Jordi, el cavaller misteriós, del qual aquest any coneixerem més dades, haurà de plantar cara a moltes situacions de perill i finalment haurà de lluitar contra el malvat drac (la Fal·lera, de la Colla de Geganters d’Esplugues).

Acompanyant al cavaller  en escena, podrem veure molts altres personatges que composen un ampli paisatge del que seria la vida a l’època medieval, a banda dels personatges fantàstics que també cobren importància en aquesta edició. Barreja de realitat i fantasia, la fórmula que fa que la Llegenda sigui un dels espectacles amb més èxit d’Esplugues.

Una potent i original introducció donarà el tret de sortida a l’edició de 2011, una cita ineludible dins del calendari cultural de la nostra ciutat.

S’ha dissenyat un pla d’il·luminació especial i personalitzat per a l’espectacle i com sempre, es comptarà amb alta tecnologia per a oferir el millor so, tant per a les veus dels personatges com per a les músiques d’acompanyament i de les danses. Prop de 80 actors/dansaires es preparen per tal d’oferir els millors resultats possibles.

“La Llegenda de Sant Jordi és un acte totalment consolidat i molt esperat per tots els habitants de la nostra ciutat, fet que omple d’orgull a tota la Junta Directiva de l’Esbart Vila d’Esplugues”,  diu el President del grup, Antoni Haro.

En aquest dia tan especial, comptarem amb l'assistència , entre d'altres autoritats, del Sr. Salvador Jorba, Delegat Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona.


Clip promocional: http://www.youtube.com/watch?v=b4WOfPxjBv8

Esplugues, a 26 d’abril de 2011.
Dept. Imatge i Comunicació

Més informació: http://esbartesplugues.blogspot.com/

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org