NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dissabte, 27 d'abril de 2024 | Montserrat | Dia de les relacions Sol-Terra    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Es posa en marxa l’Agenda de l’Associacionisme i la Cultura Popular
Informa: tornaveu, Ens de Comunicació Associativa
Dimecres, 7 de març de 2012 a les 10:11


Barcelona (el Barcelonès) - Amb el pas del temps, la cultura popular catalana ha guanyat terreny i visibilitat social. La tasca de les persones, entitats i federacions que composen el teixit associatiu i el creixent interès de la gent per les tradicions del país ha estat decisiu. Malgrat tot, hi ha camí per recórrer.


La irrupció de les noves tecnologies significa també noves possibilitats per consolidar la feina feta i arribar a un públic més ampli.

En aquest marc, l’Ens de Comunicació Associativa, conjuntament amb les federacions adherides, ha impulsat l’Agenda de l’Associacionisme i la Cultura Popular, un espai web que vol aglutinar l’àmplia i extensa oferta d’activitats i propostes d’aquest sector per posar-les a disposició del ciutadà amb l’objectiu, a mig termini, d’esdevenir l’agenda de referència d’aquest àmbit.

L’ENS va liderar aquesta proposta cercant la implicació de les principals federacions de cultura popular. D’aquesta manera, se sumen esforços per un objectiu comú: aconseguir difusió, guanyar visibilitat i reconeixement.

L’Agenda té diferents nivells. Per una banda, cada federació que ho desitgi pot disposar, a cost zero, d’una pàgina pròpia pels seus actes i els dels seus adherits. Per altra, les entitats de base que també vulguin, poden tenir un espai web propi. En aquest cas, haurien d’assumir el cost de l’allotjament, tot i que es pot compensar si es centralitza al hosting principal de l’Agenda.

Les activitats publicades, no només apareixeran al portal específic de l’entitat i de la federació corresponent, sinó que s’aglutinaran a la pàgina principal de l’Agenda, compartida per totes les entitats de l’associacionisme cultural català i d’informació transversalment potent, multiplicant d’aquesta manera la divulgació.

Més enllà del portal, es disposarà d’eines pròpies per aconseguir més difusió: les xarxes socials, un butlletí periòdic i, per a dispositius intel·ligents, l’aplicació de Tornaveu (ja disponible per a iPhone i Android) inclourà properament un espai pels esdeveniments de l’Agenda.

L’objectiu és molt ambiciós: esdevenir l’agenda de referència del teixit associatiu cultural de Catalunya. Per aconseguir-ho, es compta amb la implicació dels seus protagonistes, els integrants de la cultura popular catalana.


Més informació: http://www.ensdecomunicacio.cat/

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org