NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimarts, 19 de març de 2024 | Josep    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



La Garriga torna a celebrar la Fira de la Botifarra
Informa: Ajuntament de la Garriga, Ajuntament de la Garriga
Dilluns, 11 de febrer de 2013 a les 20:22


La Garriga (Vallès Oriental) - A partir d’un dels productes més emblemàtics del poble - la botifarra - la fira donarà a conèixer aquesta tradició garriguenca i oferirà tot un conjunt de propostes lúdiques i culturals. Després de l’èxit assolit l’any passat, la Fira vol promocionar la botifarra de la Garriga com a producte autòcton de qualitat i, alhora, i donar a conèixer la tradicional elaboració d’aquest embotit al municipi.


La 2a edició de la Fira de la Botifarra es farà els propers 16 i 17 de febrer al centre de la Garriga, on el públic hi trobarà diverses parades amb els productes de cansaladeries, d’establiments de proximitat i de productors locals i comarcals. El sector de la restauració també participarà activament en l’esdeveniment i oferirà tastets gastronòmics. La inauguració de la 2a Fira de la Botifarra tindrà lloc dissabte 16 de febrer a les 12 hores, a la plaça de Can Dachs. L’acte, amb parlaments de diverses autoritats, comptarà també amb la presència del fondista Ramon Parellada.

Un cap de setmana ple d’activitats

Durant tot el dissabte i diumenge al matí, les persones visitants podran gaudir d’una oferta gastronòmica diversa i de qualitat i, alhora, descobrir els principals atractius turístics del municipi. La Fira inclourà activitats culturals, com un cercavila dels Gegants i els Bastoners de la Garriga, on també es ballarà el Ball de Cintes del municipi. Altres propostes seran els tallers de preparació artesanal de botifarres i diverses activitats infantils. Una altra de les novetats serà l’espectacle Acorar, de la companyia mallorquina Produccions de Ferro, que, després de nombrosos premis i èxits als escenaris de les Illes i de Barcelona, aterrarà a la Garriga el proper 16 de febrer. Acorar és una reflexió sobre la identitat col•lectiva dels pobles i pren per excusa narrativa la descripció d’una jornada de matances a Mallorca.


Més informació: http://www.lagarriga.cat

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org