NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 26 d'abril de 2024 | Clet | Dia Internacional contra l'Energia Nuclear    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Terra de Comtes i Abats 2013
Informa: Roser, Terra de Comtes i Abats
Dimarts, 25 de juny de 2013 a les 18:49


Ripoll (Ripollès) - Terra de Comtes i Abats us ofereix un munt de propostes per descobrir el patrimoni cultural i natural de Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Gombrèn i Campdevànol, destacant uns dels conjunts medievals més importants del país: els monestirs de Ripoll i Sant Joan de les Abadesses.


Us proposem fer un viatge als orígens de Catalunya, i viure en primera persona la història d’aquest territori i d’uns personatges extraordinaris.

VISITES ALS GRANS MONESTIRS

Monestir de Santa Maria de Ripoll i Centre d’Interpretació del Monestir

El Monestir de Santa Maria de Ripoll va ser fundat per Guifré el Pelós i és un dels emblemes de Catalunya. En destaca la gran portalada, el claustre de doble planta i la tomba de Guifré el Pelós, entre altres. Per entendre la història del Monestir, és imprescindible visitar abans el Centre d’Interpretació, situat a la capella de la Congregació, que ens dóna les claus per comprendre la seva transcendència històrica. Consulteu els horaris de les visites guiades

Monestir de Sant Joan de les Abadesses i Palau de l’Abadia
També fundat per Guifré el Pelós, fou el primer monestir femení de Catalunya. Els elements més destacats són el remarcable conjunt escultòric del Davallament i el claustre d’estil gòtic. Al costat del monestir, visitem també el Palau de l’Abadia. Consulteu els horaris de les visites guiades

ESPAIS DE LLEGENDA

Centre d’Interpretació del Comte Arnau
El Centre d’Interpretació del Comte Arnau, situat al Palau de l’Abadia de Sant Joan de les Abadesses, ens endinsa en tota la màgia que envolta la figura d’aquest mite.

Centre d’Interpretació Montgrony Any 0
El Centre d’Interpretació, amb una museografia audiovisual i interactiva, ens permet fer un viatge de més de mil anys als orígens de Catalunya i a una terra plena de llegendes.

ALTRES VISITES I ACTIVITATS

També us oferim un ampli ventall d’activitats atractives per a tots els públics: A Ripoll podeu visitar el Museu Etnogràfic, escriure amb ploma d’oca com ho feien els monjos a l’Scriptorium, descobrir els racons de la Vila Vella, visitar la Farga Palau o fer un recorregut amb bicicleta per la Ruta del Ferro i el Carbó. A Sant Joan de les Abadesses podeu fer un passeig agradable per la vila històrica o entrar en un antic molí fariner per conèixer com funcionava. A Campdevànol us proposem fer un passeig pel camí ral. I a Gombrèn, podeu pujar fins el Santuari de Montgrony des d’on gaudireu d’unes vistes espectaculars, conèixer l’emblemàtic castell de Mataplana, o visitar el Museu del Comte Arnau.

PAQUETS

Terra de Comtes i Abats ofereix diferents paquets per descobrir els seus monuments i racons més emblemàtics, des de sortides d’un dia a escapades de cap de setmana, propostes especials per a grups, etc.

Veniu a descobrir-ho!

reserves@terradecomtes.cat
Tel. 972 70 45 56

Més informació: http://www.terradecomtes.cat

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org