NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 26 d'abril de 2024 | Clet | Dia Internacional contra l'Energia Nuclear    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Celebració del 25è aniversari dels gegants de la Roca del Vallès
Informa: Xavier del Villar, Geganters de la Roca del Vallès
Dilluns, 1 de setembre de 2014 a les 22:19


la Roca del Vallès (el Vallès Oriental) - Enguany l'Odó i l'Emma, gegants de la Roca, estan de celebració. Fa 25 anys que van arribar a la Vila i ho volen celebrar amb una jornada festiva plena d'activitats per a menuts i grans.


Enguany els gegants de la Roca, l'Odó i l'Emma, estan de celebració, ja que fa 25 anys que van arribar a la Roca del Vallès, un dia de Festa Major. Aquesta fita és motiu de celebració i per això, la Colla de Geganters de la Roca, ha dissenyat un calendari anual d'activitats al voltant d'aquesta efemèride. El tret de sortida el va donar el taller de fanalets del passat gener, amb una participació notable i la realització de 190 fanalets per part dels vailets del poble.

Imatge

Apunt d'arribar el mes de setembre, la Colla de Geganters està ultimant detalls de la celebració, que tindrà lloc el proper dissabte 6 de setembre, durant tot el dia. Enguany la festa gegantera s'avança una setmana a la Festa Major roquerola, per motius organitzatius i logístics. “El fet de realitzar una jornada festiva fora de Festa Major va ser una decisió purament logística i organitzativa, però també dóna més notorietat a aquestes figures tan estimades al poble, alhora que, inconscientment, fa que la Festa Major guanyi un dia més.” Remarca Sergi Galocha, Secretari de la Colla de Geganters.

El tret de sortida de la jornada festiva el donaran les gralles, timbals i trons, que despertaran la vila de bon matí. Un dels actes destacats, és el concert-vermut que es farà a les dotze del migdia a la plaça de Can Torrents, amb la participació del grup de gralles revelació dels darrers anys, Els Laietans, que presentaran el seu darrer disc “Festa Major”. El punt àlgid de la festa però, arribarà cap a quarts de vuit del vespre amb la finalització de la XXIV Trobada de Gegants de la Roca, que enguany tindrà convidats d'excepció i ens reservarà algunes sorpreses.


Més informació: http://www.gegantsdelarocadelvalles.blogspot.com

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org