NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dijous, 25 d'abril de 2024 | Marc    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



60 anys de Passió a Ulldecona
Informa: Patronat de La Passió, La Passió
Dilluns, 2 de març de 2015 a les 16:24


Ulldecona (El Montsià) - El proper diumenge 15 de març a les 16.30 h. s´obrirà el teló de La Passió d´Ulldecona. Començarà així la 61ª temporada de representacions i s´allargaran fins a l´1 de maig.


La unificació escènica, estructural, dramàtica, evangèlica i literària de La Passió d´Ulldecona en els dos idiomes arriba amb els 60 anys de representacions. El text de les dues obres, la versió en català estrenada l´any passat i la revisió en castellà del text de Josep Mª Junyent Quintana que s´estrena enguany l´ha fet el dramaturg Ignasi Roda Fàbregas.

Imatge

Valor patrimonial i respectant la llengua


Per la seva singularitat i importància, el patronat de La Passió ha volgut que el fragment del S. XVI “Davallament de la Creu” tingui una presència destacada dins el muntatge actual, presentar-lo com una valor patrimonial i respectant la llengua en que fou escrit i representat, el català. Traduir-lo hauria estat una petita traïció a la memòria dels qui el representaven. Presentar-lo com a obertura de La Passió és també una declaració de principis en favor de la memòria històrica del poble d´Ulldecona i la seva cultura.

Les representacions

A llarg de la temporada 2015 es realitzaran un total de 8 funcions. En llengua catalana els diumenges 15, 22 i 29 de març. I l´obra que s´estrena enguany en castellà els dies, 3 d´abril ( divendres Sant) i diumenges 12, 19 i 26 i l´1 de maig. Totes les representacions a les 16.30 h. al teatre municipal. El preu de l´entrada general és de 16 euros. Hi han preus especials a 10 euros per a grups a partir de 10 persones, per a joves fins 12 anys i jubilats.

Des de l´Oficina de Turisme d´Ulldecona turisme@ulldecona.cat tel.977 573 394 / 619 770 869 també s´organitzen Packs turístics que inclouen a banda de la representació de La Passió activitats complementàries com visita guiada a escollir entre el Museu Natural de les Oliveres Mil.lenàries de l´Arión, Castell Medieval, Centre Històric, tast d´Olis i dinar a un dels restaurants dels packs( a escollir).

Tel. Informació 638 496 009
Venda entrades 669 345 516 / Ticketmaster i mitja hora abans de la funció al mateix teatre.

Més informació: http://www.passioulldecona.org/

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org