NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimecres, 24 d'abril de 2024 | Pere Ermengol    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



125è Aniversari del naixement de Joan Amades
Informa: Amadeu Carbó, Associació Cultural Joan Amades
Diumenge, 8 de març de 2015 a les 20:40


Barcelona (el Barcelonès) - L'Associació Joan Amades fa una crida a entitats, federacions, mitjans i altres associacions per tal de celebrar els 125 anys del naixement de Joan Amades i Gelats, que s'escau aquest 2015.


Aquest proper mes de juliol s’escauen els 125 anys del naixement de Joan Amades i Gelats (Barcelona 1890-1959), el folklorista més prolífic -tant per materials recercats, continguts i obra escrita- que ha tingut mai el nostre país.

L’Associació Cultural Joan Amades vol impulsar, al llarg de tot aquest 2015, la celebració de l’efemèride amb l’objectiu de donar a conèixer l’obra de l’estudiós i reivindicar-lo, també, com una de les figures cabdals del panorama cultural català.

Joan Amades ha estat una figura destacada en la cultura catalana i el seu treball ha estat essencial per tots els àmbits de la cultura popular, per això creiem que la iniciativa de l’homenatge és patrimoni de totes les associacions que ens dediquem a la cultura popular. És per això, que per assolir aquest objectiu proposem l’adhesió a aquesta iniciativa de col·lectius, entitats, federacions, organitzacions, mitjans de comunicació i persones totes elles sensibles a la proposta i a la figura de Joan Amades.

Aquesta implicació pot materialitzar-se de moltes maneres com per exemple organitzant actes commemoratius a les vostres poblacions, afegint-vos a la iniciativa amb propostes que ja realitzeu en les programacions culturals, donant a conèixer el personatge i la seva obra ingent, fins i tot dedicant-li activitats que ja feu habitualment. Amb aquesta intenció i amb la idea d’unificar visualment totes les activitats que s’organitzin al voltant d’aquesta celebració, s’ha creat un logo que és a disposició de totes les entitats i organitzacions a www.joanamades.cat i que també us adjuntem en aquest correu. En el cas de que fessiu ús d’aquesta marca a les xarxes i a les vostres pàgines cal que feu l’enllaç a la pàgina www.joanamades.cat/125 anys.

També informar-vos que l’Associació Cultural Joan Amades veurà de manera positiva la personalització d’aquest logotip per part dels col·lectius i àmbits de la cultura popular i tradicional. Per exemple associant la imatge del 125 aniversari a la imatge de la federació o entitat corresponent. L’Associació Cultural Joan Amades agrairà rebre una notificació a través del correu electrònic a l’adreça 125@joanamades.cat per tal de tenir-ne constància, poder confeccionar un calendari públic d’activitats i iniciatives i poder difondre les iniciatives organitzades en els mitjans que té al seu abast.

Associació Cultural Joan Amades

Més informació: http://www.joanamades.cat

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org