NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimecres, 24 d'abril de 2024 | Pere Ermengol    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



10è concert "D'aquí estant veig una estrella"
Informa: Jordi Fosas, La Caraba
Dijous, 30 de juliol de 2015 a les 10:57


Riudaura (La Garrotxa) - Aquest proper dissabte 1 d’agost se celebrarà a la Plaça del Gambeto de Riudaura la desena edició de la proposta de música tradicional i popular "D’aquí estant veig una estrella -cançons i tonades tradicionals a Riudaura".


Aquest any, per celebrar els deu anys del D’aquí estant veig una estrella, es comptarà amb la presència d’un dels clàssics de la música folc a Catalunya: Jaume Arnella, que actuarà acompanyat de Ferran Martínez i Toni Oró. Amb aquesta, hauran estat ja tres les participacions d’Arnella al concert de Riudaura. També es comptarà amb la formació garrotxina La Criatura verda que -tot i que al 2006 no estaven constituïts com a grup-, els seus components varen participar en la primera edició del concert: Pere Pau Ximenis; Francesc Tomàs, “Panxito”; Laura Plasència i Albert Dondarza. L’aportació local, com cada any vindrà de la mà dels Músics de Riudaura, enguany amb Miquel Grifell (també membre del grup ripollès Randellaires), Carles Teixidor, i les germanes Marta i Anna Vilarrasa. Com cada any també hi participaran una vintena de veïns del poble que interpretaran cançons des dels mateixos balcons de la Plaça: els Cantadors de Riudaura.

Sens dubte, el que ha donat personalitat, autenticitat i que fa únic el concert D’aquí estant veig una estrella és precisament la intervenció dels propis riudaurencs en l’actualització i transmissió del seu cançoner tradicional: el grup local Músics de Riudaura i d’una manera molt especial els Cantadors de Riudaura. Dins les novetats organitzatives d’aquesta desena edició, destaca que la Comissió de Festes de Riudaura oferirà servei de bar i entrepans abans i després del concert. En aquesta edició hi haurà l’oportunitat per a tots els assistents que ho desitgin de fer una aportació econòmica voluntària per a sufragar les despeses d’organització del concert.

Més informació: http://www.riudaura.cat

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org