NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 29 de març de 2024 | Segon    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



SardaTIC busca microcol·laboradors
Informa: Xavier Piñol Garcia, Projecte SardaTIC
Dimecres, 30 de setembre de 2015 a les 18:17


() - SardaTIC és un projecte telemàtic que promou la Sardana i la Cobla a les escoles de Catalunya de manera moderna i lúdica mitjantçant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).


Degut al ràpid i constant creixement (enguany comencem la 4a edició amb gairebé 100 grups, 50 escoles i 2.500 alumnes pre-inscrits) obrim la possibilitat a microcol·laborar amb nosaltres. Us proposem diverses de fer-ho! Segur que alguna d'aquestes encaixa amb el teu perfil.

MICROCOL·LABORACIONS

Per creixement i millora del projecte, busquem gent compromesa amb l’activitat i els valors que desenvolupa el SardaTIC en relació a la Sardana, la Cobla i l’ús de les noves tecnologies. Basat en un sistema semblant al MICROMECENATGE, us proposem una sèrie de "MICROCOL·LABORACIONS" en què tothom pot aportar el seu petit (o no tan petit!) gra de sorra al Projecte SardaTIC.

Els microcol·laboradors tindran una samarreta especifica de “Col·laborador del SardaTIC” i l’àpat pagat en la trobada anual de col·laboradors que organitzi la coordinació general del projecte.

* Sóc usuari habitual de les principals xarxes socials i ... m ’agradaria col·laborar amb el projecte SardaTIC tot compartint la informació que es publiqui des del mateix projecte en les xarxes socials que sóc usuari i també en les pàgines relacionades amb el món del Sardanisme, ensenyament i noves tecnologies.

* Sóc sardanista i habitualment assisteixo a ballades i aplecs sardanistes i ... m’agradaria col·laborar amb el projecte SardaTIC tot repartint i deixant a la taula d’informació de l’acte on assisteixi el material gràfic i de promoció relacionada amb el projecte SardaTIC que em faci arribar el seu responsable de comunicació i promoció.

*Sóc coneixedor de l’entorn associatiu entorn el món cultural – tradicional i de la seva gestió interna i ...m’agradaria col·laborar amb el projecte SardaTIC tot buscant subvencions, patrocinadors i altres fonts de finançament necessaris per fer créixer el projecte.

* Sóc mestre/a, he participat en projectes telemàtics amb un funcionament semblant al del projecte SardaTIC i sóc coneixedor també del món de la Sardana i la Cobla i ... m ’agradaria col·laborar amb el projecte SardaTIC com a coordinador/a telemàtic d’algun dels grups de treball.

*Sóc una empresa i ... m’interessaria rebre el vostre dossier de patrocini per plantejar-nos una possible col·laboració, ja sigui en forma de aportació econòmica com de donació d'obsequis per als nens i nenes participants al Projecte.

* M’agrada el plantejament del projecte SardaTIC i... tot i no sentir-me identificat amb cap de les opcions anteriorment plantejades, crec que puc col·laborar amb el projecte.

SI TENS GANES DE COL·LABORAR AMB NOSALTRES... VISITA EL NOSTRE ESPAI A LA XARXA I OMPLE EL FORMULARI.

Moltes gràcies!

Més informació: http://sardatic.blogspot.com.es/

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org