NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimarts, 19 de març de 2024 | Josep    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Festa Major de Sant Martí 2016 a Viladecavalls
Informa: Genar Vilacoba Escolar, Ajuntament de Viladecavalls
Dimarts, 8 de novembre de 2016 a les 10:36


Viladecavalls (Vallès Occidental) - La segona setmana de novembre Viladecavalls celebra la seva Festa Major d'Hivern en honor a Sant Martí, patró del municipi.


Una celebració que acull un munt d'activitats programades per a l'ocasió i que en els darrers anys ha guanyat especial rellevància a la comarca del Vallès Occidental, gràcies al nou format dedicat a recuperar les tradicions i que ha tingut una molt bona acceptació entre els veïns de Viladecavalls i poblacions properes.

"Sant Martí, Recuperem les tradicions", arriba a la seva quarta edició i es consolida com una festivitat de referència del calendari municipal i de la comarca. Es celebrarà els cap de setmana del 12 i 13 de novembre i aplegarà de nou un munt de propostes culturals i gastronòmiques.

Enguany, amb motiu d’aquesta efemèride, hi ha un seguit de novetats importants; un espectacle literari humorístic, un aperitiu popular de Sant Martí amb animació musical, rondalles per als més petits i fins i tot una concentració de cotxes clàssics, entre altres sorpreses. Aquesta edició tornarà a comptar amb el comerç local i de proximitat, així com amb la col·laboració de diverses associacions del municipi i l’Escola Municipal de Música Pau Casals. Fruit de la cooperació amb aquestes, s'ha programat una actuació de balls que recollirà diferents estils. La recreació d'oficis antics i els tallers per a la canalla, són ja un clàssic. Les parades i demostracions d'aquests mestres artesans estaran ubicades al carrer de Baix. També per als més menuts, i pels que no ho són tant, tornarà la gimcana “Jo sóc de poble”. A més d’un gran ventall d’activitats, tots els visitants podran gaudir: d’actuacions, i exhibicions.

Per anar escalfant l’ambient del cap de setmana, divendres 11, diada de Sant Martí, es farà la tercera edició del Horse Town Music Festival. El cartell del festival, es desvetllarà pròximament. Les activitats culturals de Sant Martí 2016, es completaran amb una àmplia i diversa oferta gastronòmica, la fira, que s’ubicarà en tot el recorregut del carrer Antoni Soler i Hospital i part del carrer de Baix i Nou, concentrarà els establiments productors i de restauració. També s'habilitarà l'espai menjador a la Plaça de la Vila, lloc on un any més destacarà La “Rostida del Porc a la Flama” i l’elaboració de productes derivats del porc. Com cada any també es realitzaran tastos guiats amb els productors de la fira gastronòmica.

Més informació: http://www.viladecavalls.cat/ajuntament/santmarti

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org