NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dijous, 25 d'abril de 2024 | Marc    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



L'ateneu.org engega la campanya "Aquest Nadal, festes nostrades"
Informa: Anònim, L'ateneu.org
Divendres, 2 de desembre de 2005 a les 10:17


Manresa (El Bages) - Després de l'èxit de l'any passat, l'Associació Cultural L'ateneu.org ha engegat una nova edició de la campanya participativa Festes nostrades, tot coincidint amb l'arribada del fred i l'inici del mes de desembre.


A través de la web  www.festesnostrades.lateneu.org, la campanya té la finalitat de recuperar la iniciativa popular en la celebració de les festes lligades al solstici d'hivern i la voluntat d'activar, de nou, la participació a través de la xarxa.

Davant la tendència d'homogeneïtzació cultural i l'augment dels interessos comercials durant aquestes dates, Festes nostrades vol ser una petita aportació per a la recuperació d'un Nadal més nostre i popular, però també per fer unes festes més sostenibles des del punt de vista social, ambiental i cultural.
 
En aquest sentit cal destacar l'apartat Consum responsable, una guia amb consells, recursos i alternatives per exercir un consum ètic, solidari i vinculat a la terra. També hi trobareu una agenda d'actes populars, un recull de costums i tradicions, un llibre de poemes en català i un llistat de recomanacions culturals.
 
Com totes les campanyes de L'ateneu.org,  Festes Nostrades està oberta a la participació popular,  ja sigui afegint actes a l'agenda, aportant poemes per al llibre o fent sugeriments de recursos culturals i tradicions nostrades.
 
Per unes festes més nostrades, us convidem a participar-hi!
 
 

 
NOTA: La pàgina www.festesnostrades.lateneu.org està realitzada amb programari lliure i optimitzada per ser visualitzada amb navegadors que segueixin els estàndards de la World Wide Web Consortium. Algun navegador no segueix aquests estàndards i pot ser que si hi treballeu tingueu algun petit problema de visualització. Us recomanem que feu ús de navegadors de codi obert (Mozilla, FireFox, Konqueror, etc).

Associació Cultural L'ateneu.org
www.lateneu.org
L' Associació Cultural L'ateneu.org és una entitat nascuda el 2003 amb l'objectiu de fomentar la participació popular en l'àmbit social i cultural dels Països Catalans mitjançant les noves tecnologies de la comunicació. Ha impulsat el portal L'ateneu.org i les campanyes Torneu, torneu Esquirols, Festes nostrades, Estima en català i Sender dels Països Catalans. També ha participat en diverses campanyes unitàries, com la plataforma Pel català a l'escola.


Més informació: http://www.festesnostrades.lateneu.org

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org