NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 26 d'abril de 2024 | Clet | Dia Internacional contra l'Energia Nuclear    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Montblanc ja té Princesa i Sant Jordi!!
Informa: Xavier Iborra, Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi
Dimarts, 7 de febrer de 2006 a les 16:54


Montblanc (Conca de Barberà) - L'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi ha celebrat aquest passat dissabte la gran Gala de l'elecció de la Princesa i Sant Jordi, per a la propera 19ena Setmana Medieval, que aquest any es celebrarà del 21 al 30 d'abril. Laia Cos Segura i Albert Vega Martí seràn els principals protagonistes de la Setmana Medieval 2006.


La gala es va celebrar en el marc incomparable de l'Antiga Església de Sant Francesc, presidida en el seu absis per una gegantina senyera catalana i una decoració medieval per a ensalçar la solemnitat que mereixia la ocasió. A la gala hi van assistir més de 200 persones, i es va allargar fins a 2/4 de tres de la matinada. Val a dir que ha estat un dels anys en que hi ha hagut més gresca, donat que tots els candidats a Princesa o Sant Jordi van demostrar ser molt ingeniosos i espontanis davant les proves que van realitzar, la qual cosa va dificultar la tasca de votació pels més d’un centenar de socis que s’hi van congregar per exercir el seu dret a vot.

Es van presentar 7 candidats als papers protagonistes, però finalment els papers van recaure en Laia Cos Segura, que serà la Princesa d'aquesta edició, i l'Albert Vega Martí, que en serà el Sant Jordi. Els candidats van haver de superar un extens interrogatori realitzat per dos "mariachis" que els van fer suar de valent. Entre els entrevistadors i els entrevistats, no van faltar moments de rialles que van fer que l'acte fos un dels més distrets que s'han realitzat fins a l'actualitat.

La gala ha servit també va servir per a presentar els altres papers protagonistes de la festa, que són els següents: Caps de Casa de Vilafranca: Jordi Ortiz i Dolors Canals Caps de Casa de Gener: Albert Cartanyà i Joana Sosa Caps de Casa de Alenyà: Josep Badia i Roser Folch Veguer: Ramon Abellà Veguera: Concepció Santanyes Rei: Manolo Delgado Reina: Francina Vázquez En el decurs de l'acte també es va presentar el programa d'actes de la Setmana Medieval, així com el cartell que serà la imatge de la festa, que aquest any és una fotografia que el fotograf Ramón Creus va cedir a la Associació Medieval.

Més informació: http://www.setmanamedieval.org

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org