NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 26 d'abril de 2024 | Clet | Dia Internacional contra l'Energia Nuclear    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Es prorroga fins al 15 de maig l'inscripció al Bestiuari 2007
Informa: manel, Associació Rebombori Digital
Diumenge, 6 de maig de 2007 a les 21:23


Barcelona (el Barcelonès) - Guardeu-vos aquestes dates: 16 i 17 de juny de 2007. I disposeu-vos a viure el cap de setmana més bestial que us pugueu imaginar. Una gran festassa amb la participació de totes les colles i bèsties associades i amb activitats per a tots els gustos. Serà a Barcelona i el gruix dels actes tindran lloc al Poblenou, al Parc de Mar.


ES PRORROGA FINS AL 15 DE MAIG LA INSCRIPCIÓ DE COLLES I FIGURES

Com requereix un esdeveniment d'aquesta importància, previament hi haurà una recepció oficial al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, presidida per l'alcalde de la ciutat. Després dels parlaments de rigor hi haurà la ballada de salutació del Drac de l'Agrupació i la ballada de benvinguda de l'Àliga de Barcelona en el mateix Saló.

La continuïtat serà ja a la façana marítima del barri del Poblenou, davant mateix de la platja de la Mar Bella i les instal·lacions que acull que restaran a disposició de l'esdeveniment.
Al vespre, hi haurà un multitudinari Correfoc on s'espera la presència de més de 70 bèsties fogueres. A tots els participants se'ls donarà sopar, espai per dormir amb sac (a cobert, a la platja o sobre l'herba de la pista poliesportiva) i desdejuni a base de pasta i cafè. Abans però hi haurà un gran concert a càrrec de La Carrau.

L'endemà al matí s'espera l'arribada d'un nombre similar de figures i colles. Les bèsties fogueres que no hagin pogut venir la vigília, les bèsties tranquil·les i el bestiari infantil.
Al passeig de Garcia Faria, a l'altura del carrer Lope de Vega s'instal·larà la plaça Major de Vila Bestiari i l'escenari on tindran lloc les actuacions, el bar (begudes i entrepans).
Els participants disposaràn de servei de dutxes, lavabos, aparcament gratuït per a turismes, furgonetes, camions i autocars i, en general, els serveis que requereixen les grans concentracions ja que s'espera que durant el cap de setmana hi passin uns 3.500 participants i milers de persones entre familiars, acompanyants i públic en general.
Aquest gran esdeveniment el coordinen la colla del Drac del Poblenou i la delegació territorial del Barcelonès de l'Agrupació i compta amb el suport institucional de l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. S'està gestionant la col·laboració de diverses empreses relacionades amb el món de la cultura popular i del bestiari festiu.

L'Agrupació ha preparat una presentació informàtica per fer-la a les diferents delegacions territorials a petició dels delegats i, en general, de les colles i entitats interessades. Ja s'han començat a fer presentacions:

1.- A Sant Quintí de Mediona (Alt Penedès) el 17 de març (Territorial Gran Penedès).
2.- A Barcelona (Barcelonès) el 22 de març (Territorial Barcelonès).
3.- A Granollers (Vallès Oriental) el 31 de març (Assemblea General, totes les entitats).
4.- A Montblanc (Conca de Barberà) el 21 d'abril (Territorial Camp-Conca-Priorat).
5.- A Igualada (Anoia) el 28 d'abril (Territorial Comarques Centrals, Terres de Ponent i Alt Pirineu).
6.- A Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) el 26 de maig (Territorial del Baix Llobregat).
Anirem ampliant aquesta informació a mesura que es vagin produït novetats. En qualsevol cas, reserveu-vos les dates del 16 i 17 de juny per a aquesta Festa Nacional del Bestiari Festiu. La nostra festa, la festa de tots.


Més informació: http://www.bestiari.cat

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org