NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 26 d'abril de 2024 | Clet | Dia Internacional contra l'Energia Nuclear    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Jornada glosadora a Granollers
Informa: Xavi, Cor de Carxofa
Dijous, 24 de maig de 2007 a les 9:24


Granollers (el Vallès Oriental) - Companyes i companys, el sarau està servit! El proper 26 de maig, a La Troca (Centre de Cultura Popular i Tradicional) de Granollers tenim una cita! Anem-nos posant les piles i comencem a confeccionar els equips que la primera jornada de la Lliga Nacional de Glosa ja és aquí!


Imatge
El proper 26 de maig es farà a Granollers la primera edició de la Lliga Nacional de Glosa o cant improvitzat. Durant tota la jornada hi haurà tallers de les diferents melodies existents per improvisar, la presentació del manual del glosat, bon dinar, presentació del Manual d'introducció a la improvisació, semifinals de la lliga, suculent sopar de germanor-i de festa i xerinol·la:-) les finals de la primera jornada de la lliga i concert de fi de festa amb Ensaladilla So Insistent.

Pels nouvinguts, sapigueu que la lliga és només una excusa per trobar-nos, poder cantar i gaudir, i sobretot tenir tema per parlar els propers 4 mesos:-). Tothom, fins i tot tu, se pot presentar a aquesta lliga; ja que segur has sentit alguna vegada la cançoneta del garrotin, i com jo sé que saps rimar: ballar amb cantar, divertit amb nit i dit i grallers amb Granollers, ja està tot fet: Només has d'enganyar algú de la teva comarca (i si no trobés ningú, tranquil, que se poden fer trampes!) i apuntar-vos a la fitxa d'equips.

I com a tota lliga, podriem parlar de fitxatges, de compra i venta de jugadors (perquè està passant, jo ho sé, diuen que gent del Baix Empordà fitxarà pel Vallès Oriental, i fins i tot, ara que la selecció catalana és només de la regió peninsular del nord, una illenca fitxarà pel Barcelonès),...però no ho farem, ja que tenim clar que l'objectiu d'aquesta lliga és poder-nos trobar i passar-nos-ho teta!

Si no t'animes a venir a cantar, però igualment vols venir a participar de la festa, a sentir uns quants fer el que poguem i a gaudir d'un bon final de festa, no ho dubtis!

No està de més, recordar que el preu de TALLER + DINAR + SOPAR són 25 euros i que està obert a tothom, sigui o no participant de la lliga. Això sí, avisa'ns com abans millor!

I si tens necessitats d'allotjament també oferim un espai per a que ens hi poguem quedar a dormir!!!

Per a pagar recomanem fer-ho a través d'un ingrés al núm. de compte 2059 0820 28 8000212908 de Banc de Sabadell fent constar "Jornada Glosadora Granollers" o contactant amb l’organització

Feu córrer la veu! Ens hi veiem!

Per qualsevol altra informació, dubtes, propostes o descàrregues d’adrenalina :

646.216.233 – cullix@gmail.com (Sergi)
651.514.681 – uru@menta.net (Uru)
656.189.558 – josepmariacarai@telefonica.net (Josep M.)



Més informació: http://www.cordecarxofa.org

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org