NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 26 d'abril de 2024 | Clet | Dia Internacional contra l'Energia Nuclear    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Cartells Sant Zenon i Sant Roc 2005 a Arenys de Mar
Informa: Raquel Begines, Ajuntament d'Arenys de Mar
Dijous, 12 de maig de 2005 a les 12:59


Arenys de Mar (el Maresme) - Concurs per triar la imatge dels cartells de les dues festes de la vila. Els dissenys s'han de fer arribar a la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Arenys de Mar abans del 20 de maig de 2005, a les 14.00 hores. Podeu consultar les bases del concurs al web www.arenysdemar.org.


Les festes majors de Sant Zenon i de Sant Roc són ben a prop i l'Ajuntament d'Arenys de Mar està treballant intensament en la confecció dels programes festius. Per fer-ne la màxima difusió, la regidoria de Cultura ha convocat, per segon any, un concurs per triar la imatge dels cartells de les dues festes. L'objecte del concurs és crear una imatge específica per a la Festa de Sant Zenon i una altra per a la Festa de Sant Roc d'enguany, destinades a anunciar i difondre els dos esdeveniment dins i fora de l'àmbit local. El tema és la mateixa vila. Els treballs hauran de fer referència a qualsevol fet característic, tret identificador tradicional, social, econòmic, cultural, històric... sempre sota el prisma lúdic i festiu inherent a les mateixes festes.

Hi ha temps de presentar els dissenys fins el 20 de maig, a les 14.00 hores. El concurs és obert a tothom que ho vulgui i només s'admetrà un sol treball per concurs i participant. Els concursants incorporaran a l'obra el lema: Concurs Sant Zenon 2005: "Sant Zenon 2005. Patró d'Arenys de Mar" i concurs Sant Roc 2005: "Sant Roc 2005. Vot de Vila. Arenys de Mar". Els treballs s'han de lliurar a la Regidoria de Cultura, riera del Pare Fita, 31 (Edifici Calisay), en horari de matí. La dotació econòmica del concurs és de 600 euros, tant per al concurs de Sant Zenon 2005, com per al de Sant Roc. La decisió del jurat es farà pública el dissabte dia 4 de juny de 2005 a la 1 del migdia a la sala d'exposicions del Calisay. L'autor o autors de les obres guanyadores fan cessió a l'Ajuntament d'Arenys de Mar i a les entitats arenyenques sense ànim de lucre del dret de reproducció del cartell en qualsevol aplicació informativa o lúdica, relativa als actes de celebració que es programin i a les seves comunicacions habituals per la Festa de Sant Zenon 2005 o la Festa de Sant Roc 2005.

Més informació: http://www.arenysdemar.org

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org