NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dijous, 25 d'abril de 2024 | Marc    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Publicades les bases pel concurs de cartells Sant Pasqual 2008
Informa: SIC, Servei d'Informació Cultural
Dimecres, 13 de febrer de 2008 a les 15:39


Vila-Real (la Plana Baixa) - L'Ajuntament de Vila-Real acaba de publicar les bases per al concurs de cartells anunciadors de les Festes de Sant Pasqual de Vila-Real 2008.


BASES DEL CONCURS DE PORTADES - CARTELLS ANUNCIADORS DE LES FESTES DE VILA-REAL, SANT PASQUAL 2008

Primera: Participants

Podran participar en el concurs tots els artistes i dissenyadors que estiguen interessats en aquest, nacionals o estrangers, qualsevol que siga la seua residència, a més a més poden presentar el nombre de treballs que estimen convenients.

Segona: Tema

L'assumpte de les obres haurà de tenir en compte la festa que anunciarà; el jurat valorarà positivament l'adequada representació de la varietat de les festes de Sant Pasqual.

Tercera: Característiques tècniques

Els originals tindran concepció i tècniques lliures, excepte el collage amb imatges d'altres autors, es faran de manera que la seua reproducció no oferesca dificultats i no exigesca més de cinc tintes, quedaran excloses les daurades, platejades i els colors fluorescents.

Els originals podran presentar-se a mà muntats sobre bastidor o suport rígid preparat per a poder ser exposat, amb una dimensió única de 65x45 cm.

En cas d'utilitzar sistema informàtic, es presentarà una còpia a color d'alta resolució a 65x45 cm del cartell muntada sobre suport rígid, i en cas de ser premiat l'autor estarà obligat a presentar-lo en suport informàtic, CD o DVD amb tots els arxius i fonts tipogràfiques empleades, necessaris per a l'obtenció dels fotolits, així mateix s'adjuntarà una fitxa que indique l'entorn informàtic (MAC o PC) i el programa o procediment utilitzat.

Així mateix, aportarà una segona prova, grandària DIN A4, amb la mateixa qualitat que l'original.

En cas de contenir imatges píxel hissades (TIFF, EPS, BMP, PHOTOSHOP), aquestes hauran d'estar en alta resolució, és a dir, a 300 píxels per polzada al de grandària d'impressió. L'autor serà responsable de la correcta realització dels arxius informàtics aportats. En cap cas s'admetrà l'escanejat o ús de fotografies i imatges d'altres autors.

Quarta: Retolació

Els treballs han d'incloure de manera visible i destacada el nom de la ciutat: Vila-real i l'escut d'aquesta, amb els colors propis, a més del text: Fira i Festes de Sant Pasqual del 9 al 18 de maig 2008.

Cinquena: Lema

Els treballs es presentaran amb un lema que haurà de figurar en el dors de l'obra sense cap altra dada. En sobre tancat, a banda, s'inclourà el nom i cognoms de l'autor, o autors si actuen en equip, domicili i telèfon, fotocòpia del DNI així com el lema i una declaració degudament firmada amb el text següent: “En cas de ser guanyador d'un premi en metàl·lic, amb aquest escrit cedesc la propietat de l'obra guanyadora a l'Ajuntament de Vila-real, que es reserva tots els drets sobre aquesta inclòs el de reproducció, pel període de temps que les lleis estableixen”.

Sisena: Presentació

La presentació d'originals s'efectuarà en la Delegació de Cultura i Festes, situada en les oficines de l'Auditori Municipal, av. de la Murà núm. 1.

La recepció d'originals serà del 8 de gener de 2008 al 15 de febrer de 2008 a les 13.00 hores; mitjançant lliurament personal en paquet tancat o mitjançant correu certificat, només seran admesos aquells que arriben dins del termini, quedaran exclosos els que arriben fora del termini per correu amb mata-segells datat dins del termini.

Setena: Jurat i veredicte

El jurat serà nomenat per la Junta de Festes i emetrà el seu veredicte abans del 20 de febrer de 2008; el veredicte serà inapel·lable i el jurat serà l'encarregat de resoldre els imprevistos.

Vuitena: Presentació

Tots els treballs presentats seran exposats al públic en el moment de conéixer la decisió del jurat i es detallarà el guanyador.

Novena: Premis

S'atorgarà un primer premi en metàl·lic per import de 900 euros (IVA inclòs) i el jurat podrà decidir, en funció de l'estil, donar un accèssit a un altre autor que consistirà en l'elaboració del cartell de les Festes de la Mare de Déu de Gràcia a celebrar a Vila-real al setembre de 2008 per un valor de 600 euros (IVA inclòs).

Desena: Devolució de treballs

Els treballs no premiats hauran de ser retirats abans del 7 de març de 2008, els que no ho siguen quedaran en propietat de l'Ajuntament. Els autors que desitgen retirar el seu treball per correu ho faran saber a l'hora de presentar-los, hauran d'acompanyar l'import en segells postals suficients per a poder certificar-lo. Per a poder retirar els treballs serà necessari que els autors s'identifiquen amb el DNI original.

Onze: Acceptació

La participació en aquest concurs comporta l'acceptació i compliment de totes aquestes bases.

Més informació: http://www.ajvila-real.es

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org