NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dissabte, 27 d'abril de 2024 | Montserrat | Dia de les relacions Sol-Terra    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Festival de Música Catalana Esmolada 2005
Informa: Ignasi Termes, CAL-Molins de Rei
Dimarts, 17 de maig de 2005 a les 13:26


Molins de Rei (el Baix LLobregat) - Dissabte 28 de maig es celebra a Molins de Rei "L'esmolada", un festival de música que enguany comptarà amb la participació de Mesclat, La Carrau, Carumbau, Bloc Quilombo, Sol i Serena, "Esquirolada" i La Tresca i la Verdesca.


En motiu del 50è aniversari de l'Agrupació Folklòrica de Molins de Rei, les seccions més joves d'aquesta entitat, l'Esplai l'Agrupa i la CAL-Molins de Rei, hem organitzat aquest festival de música que volem que tingui continuïtat cada any pels volts d'aquestes dates. Combinem espectacles per a totes les edats: animació infantil, música folk, batucada i reconeguts grups de música catalans. També homenatjarem als mítics Esquirols recordant les seves cançons amb Jordi Bertran i les Pinyol. Actuaran els Bastoners de Pallejà i els grallers de Molins de Rei.

EL PROGRAMA ÉS EL SEGÜENT:

Dissabte 28 de maig

Al carrer Rafel Casanova:

17:30h.: Espectacle d'animació infantil amb el grup la Tresca i la Verdesca

19:00h.: "Esquirolada". Concert de Jordi Bertran i les germanes Pinyol, músics d'Igualada que racentment s'han unit per rememorar les cançons dels mítics Esquirols. Aquesta vol ser la nostra aportació a la campanya que s'està fent de reconeixament d'aquest desaparegut conjunt tant vinculat als moviments d'esplai.

20:30h.: Sol i Serena. Conjunt de música tradicional que va quedar finalista del darrer concurs Sona 9. Combinen un repertori de peces tradicionals combinat amb peces de racent composició, tant per ballar com per escoltar.

22:00h.: Bloc Quilombo. Aquesta batucada de Girona oferirà un cercavila acompanyats pels bastoners de Pallejà i els Grallers de Molins de Rei que es dirigirà fins al camp de futbol municipal.

Al camp de futbol municipal Josep Raich:

22:30h.: CONCERT AMB:

Carumbau: Conjunt musical de Mallorca sorgit dels populars Al Mayurqa. Oferiran un repertori de peces tradicionals mallorquines, amb mestre de danses per apendre-les a ballar, combinat amb composicions de ritmes més moderns mantenint la instrumentació tradicional.

Mesclat: Significa la fusió d’estils, experiències i gèneres diferents de la música catalana. Experimenten amb el folk i el rock.El grup mestís a publicat dos discos, el primer anomenat Mesclat l’any 2002 i el segon anomenat Manilla l’any passat.

La Carrau: Després de l’edició del seu segon disc "Qin Bon Bori", la banda de folk innovador La Carrau es consolida com un dels principals exponents de la nova fornada de grups tradicionals. La "tradi-innovació" dels de Terrassa combina sense punyetes elements d’arrel amb noves músiques: una cruïlla entre el passat i el present que fa possible un futur musical ben plural.

En aquest concert també intervindran Bloc Quilmbo, els Bastoners de Pallejà i els Grallers de Molins de Rei.

Per a més informació:
Ignasi Termes 686.61.21.59


Més informació: http://www.esmolada.tk

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org