NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimarts, 23 d'abril de 2024 | Jordi | Dia Internacional del Llibre i dels Drets d'Autor    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Badalona Bèsties de Foc organitza la 1a Mostra de Bestiari Infantil
Informa: Víctor Puiggalí, Badalona Bèsties de Foc
Dilluns, 28 d'abril de 2008 a les 13:57


Badalona (Barcelonès) - Ens plau informar- vos que enguany celebrem els 25 anys de Bèsties de Foc a Badalona, amb diferents actes programats de l'1 al 17 de maig, d'entre els que destaca la primera Mostra de Bestiari Infantil de Catalunya.


Dins dels actes commemoratius del 25è aniversari de l'entitat Badalona Bèsties de Foc, se celebrarà aquesta 1a Mostra de Bestiari Infantil de Catalunya. Serà el dissabte 17 de maig i hi haurà la Plantada al matí i a la tarda la Cercavila.


El bestiari participant a aquesta 1a Mostra de Bestiari Infantil de Catalunya és el següent: Aguilot de Montblanc, Bessons de la Geltrú, Ramat d'ovelles de Canovelles, Cuquetes de Pi de Puigpelat, Drac de Montblanc, Falcó Niku dels Falcons de Barcelona, Drac Petit de Granollers, Gallet Tomaset de Vilafranca del Penedès, Dragolins Xarop, Pomada i Xeringueta de Badalona, Mulasseta de Torredembarra, Draguets de Granollers. Ruc petit de la Granada i Vibrieta de Tarragona.


Com a colla de bestiari de foc hem participat i participem en festes majors i trobades a diferents pobles de Catalunya. Les festes més viscudes per les nostres bèsties són les referides a la nostra ciutat de Badalona: la nit de Sant Joan, el Correfoc de les festes de maig, el correfoc infantil de les mateixes (impulsat des d'un inici, al 1998, per la nostra entitat i molt esperat pels més menuts), la nit de Sant Anastasi, passada del Sant... i també altres festes de barri (festa del Badiu, festa Medieval de Can Canyadó...).

Avui, Badalona Bèsties de Foc ja compta amb un centenar d' associats, però són molts més els que ens han fet ser on som, molta i bona gent que ha dedicat i dedica temps i feina en la promoció de la nostra cultura popular i tradicional , tant aquí a Badalona, però arreu de la nostra terra. No és feina senzilla aquesta, però ho fem perque ens agrada, i perque la resposta i el recolzament de la gent de Badalona ens dona força per continuar, com a poc 25 anys més!



Més informació: http://badalonabestiesdefoc.org

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org