NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dimecres, 25 de novembre de 2020 | Caterina, Catalina | Dia per l'Eliminació de la Violencia contra la Dona    cerca       subscriu-te   
Notícies: CatalunyaPublicades les bases del Premi Rafel Tudó
Informa: Montserrat Garrich, Esbart Català de Dansaires
Dimecres, 7 de maig de 2008 a les 11:27


Barcelona (el Barcelonès) - L'Esbart Català de Dansaires, una entitat que enguany celebra el seu centenari, acaba de donar a conèixer les bases que regulen el Premi Rafel Tudó, un guardó quinquennal que premia treballs inèdits relacionats amb la dansa tradicional catalana.


El Premi Rafel Tudó (nom del fundador de l'Esbart Català de Dansaires) té com a objectiu el reconeixement de treballs inèdits realitzats sobre algun aspecte de la dansa tradicional de Catalunya: estudis, materials pedagògics, documentació, recerca, recuperació, difusió, reculls musicals, etc . Aquest premi té una periodicitat quinquennal i es va convocar per primera vegada l'any 1998 amb motiu del norantè aniversari de la fundació de l'Esbart Català deDansaires.BASES

1. Participants
A la convocatoria d'enguany hi poden participar persones físiques, ja sigui de forma individual o en grup. No existeix cap limitació llevat de les que es deriven de les bases de la Convocatoria actual.

2. Característiques de les obres
Les obres presentades han de complir els següents requisits:
· Han de ser inèdites.
· Han de ser presentades sota pseudònim.
· Poden ser presentades en qualsevol suport o format.

3. Presentació
Les obres s'han de presentar en un sobre tancat on hi consti de manera clara el títol de l'obra que es presenta, el pseudonim i una adreça postal. El sobre haurà de contenir, a més de l'original i tot el material d'acompanyament, un sobre tancat amb les dades dels autors (nom i cognoms, adreça,telèfon i fotocopia del DNI).

Quan es tracti d'una obra col·lectiva només cal aportar les dades d'un dels autors/es. Independentment del suport, les obres s'hauran de presentar per duplicat. Si es tracta de textos, s'hauran de presentar impresos en fulls mida DIN A4.

Es valorarà:
. La documentació històrica, així com el material gràfic, musical, bibliogràfic i documental que complementi l'obra.
. L'adequació de l'obra per la seva publicació directa, amb independència del suport.

4. Termini i lloc de presentació
El termini d'admissió finalitzara el dia 11 d'octubre de 2008. El lliurament de les obres s'ha de fer per correu postal adreça:

Esbart Catala de Dansaires
Apartat de correus 2931
08080 Barcelona

5. Dotació i edició de I'obra premiada
L'autor o els autors de l'obra premiada, ja sigui de caire individual o col·lectiu, rebrà de l'Esbart Catala de Dansaires:

. Trofeu commemoratiu del III Premi Rafel Tudó
. L'edició de l'obra, i cinquanta exemplars de l'obra editada

6. Cessió deis drets d'autor
La persona o persones premiades cediran a l'Esbart Català de Dansaires els drets d'autor de l'obra premiada per a una edició no superior a 2.000 exemplars.

7. Edició
L'obra premiada s'editara, preferentment, abans del 30 de juny de 2009. Les característiques de I'edició, independentment del format, seran responsabilitat de l'Esbart Catala de Dansaires.

8. Jurat
El III Premi Rafel Tudó comptara amb un Jurat designat per l'Esbart Catala de Dansaires. Aquest jurat estara format per sis persones relacionades amb la dansa tradicional catalana. El presidirà el President de l'Esbart Catala de Dansaires o la persona que ell delegui per a aquesta tasca. El/la secretarijsecretaria d'aquesta entitat actuara com a tal sense dret a voto

9. Resolució del Jurat i liurament del 11è Premi Rafel Tudó
L'obra guanyadora es fara pública el dia 23 de novembre de 2008 durant I'acte Ballada del soci 100. El premi es pot declarar desert.

10. Devolució de les obres no premiades
Les obres no premiades podran ser recuperades pels seus autors en el termini maxim de dos mesos a comptar des de I'endema del Iliurament del Premi a la seu social de l'Esbart Català de Dansaires.

Un exemplar de les obres presentades quedarà dipositat a la Biblioteca de l'Esbart Catala de Dansaires que no en fara cap ús públic sense el permís exprés dels seus autors.

11. Incidencies
Qualsevol incidència no prevista en aquestes bases serà resolta pel Jurat del 11è Premi Rafel Tudó i l'Esbart Catala de Dansaires.

12. Acceptació de les bases
La participació a la III Convocatoria del Premí Rafel Tudó pressuposa l'acceptació íntegra d'aquestes bases.


Més informació: http://www.esbartcatala.org/

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   

Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2020 festes.org