NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dissabte, 27 d'abril de 2024 | Montserrat | Dia de les relacions Sol-Terra    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Bastoner Rock 2008
Informa: Ball Bastons Llorenç, Ball de Bastons de Llorenç del Penedès
Dimecres, 7 de maig de 2008 a les 20:41


Llorenç del Penedès (Baix Penedès) - El Ball de Bastons de Llorenç organitza el proper dissabte 10 de maig una nova edició del Bastoner Rock. Any rera any, aquesta festa s'està consolidant com una de les nits de referència dins el circuit de concerts del Penedès.


Un cartell de grups prometedor, una de les primeres nits a la fresca de la temporada, i tota la il·lusió de la colla de ball de bastons local que, amb vuit edicions a l'esquena, condueix una festa que ja va rodada.

Així es presenta el BASTONER ROCK 2008. La nit començarà amb un sopar popular a la Sala d’ El Centre on ens hi entaularem músics, bastoners i colles convidades. Bon moment per agafar forces i començar a escalfar l'ambient. Abans de l’inici del concert (així com en els entreactes musicals) no ens faltaran ganes d’agafar els bastons i fer sonar la gralla; i tindrem alguna que altra exhibició mig improvisada de les colles de La Múnia, de Vilafranca i de Llorenç.

El protagonisme de la nit però, se l’enduran les tres propostes musicals que configuren el cartell d'enguany. Amb nou disc acabat de sortir del forn, Respectmark & the Incoherent Band presentaran al Penedès la seva irreverent manera d’entendre el reggae. Un projecte cuinat "entre la brisa de les vinyes, el mar i el bon vi; i les vibracions de l’illa mare i fundadora del reggae, Jamaica". Una banda que promet festa, soroll i comunió amb el públic. Amb les mateixes credencials, però d’una mica més al nord, des de la Plana de Vic arriben una banda jove amb moltes ganes de festa. Són La Tropa, i amb la seva ‘rumba pagesa’ volen deixar petjada en aquest Bastoner Rock. Vuit components, molta empenta i entrega assegurada. Per altra banda els vendrellencs Un Nombre Bonito, en el qual també hi toca el bateria de Lax’n’Busto Jimmy Pinyol, presentaran el seu rocker retorn als escenaris. Carisma, mordaços solos de guitarra i bon humor per començar la nit. Ho remullarem tot amb el servei de barra que oferirà la colla, amb begudes de la terra a la venda, i amb un canó de projeccions que acabi de donar color a la plaça.

Més informació: http://www.myspace.com/bastonerrock

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org