NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dijous, 18 d'abril de 2024 | Perfecte    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Presentació de les Ciutats Amigues del Circ
Informa: Servei de Premsa, Generalitat de Catalunya
Dilluns, 14 de juliol de 2008 a les 18:37


Barcelona (el Barcelonès) - Aquest mes es presentarà la Xarxa de Ciutats Amigues del Circ, inclosa en el Pla Integral del Circ, promogut pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC).


Els municipis interessats signaran un conveni amb el Departament, segon el qual assumiran el compromís de desenvolupar, durant un període mínim de quatre anys, una programació continuada d’activitats i espectacles de circ.

Les ciutats es comprometen a incloure els espectacles de circ dins les programacions estables d’activitats culturals en igualtat de condicions que la resta d’arts escèniques i a organitzar activitats que promoguin la creació de nous públics. Sempre que sigui possible, les poblacions que formin part de la Xarxa adaptaran els teatres municipals a les necessitats tècniques que les disciplines circenses requereixen i oferiran espais adequats per acollir en condicions els circs en vela i estructures desmuntables. Per la seva banda, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació es compromet a incorporar al Pla d’Infraestructures les recomanacions tècniques específiques per a l’exhibició d’espectacles de circ en teatres i espais municipals, així com a donar suport econòmic a les activitats incloses en el projecte de cada Ciutat Amiga.

D’altra banda, aquest mes també es posarà en funcionament al Parc del Fòrum de Barcelona la carpa provisional del nou espai de creació i assaig per als professionals del circ. Promogut pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació i l’Ajuntament de Barcelona, i gestionat per l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya, el nou espai fomentarà la investigació, vetllarà per l’excel·lència del procés artístic i generarà sinèrgies amb l’exhibició i la difusió de les arts circenses. La carpa, amb una superfície total sota vela d’uns 880 m², està finançada amb 172.000 euros per part del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.



Més informació: http://www.gencat.cat/cultura

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org