NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dissabte, 20 d'abril de 2024 | Oda    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Novetats de la festa major de Sant Llorenç d’Hortons
Informa: Neus Ràfols, Premsa Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons
Dilluns, 28 de juliol de 2008 a les 15:10


Sant Llorenç d’Hortons () - La recuperació del tradicional vermut popular el dia de Sant Llorenç –a les 14 hores del 10 d’agost- i la incorporació d’un espectacle de gospel amb la formació Gospel Five la nit del dia següent són les principals novetats de la festa major de Sant Llorenç d’Hortons d’enguany.


La programació festiva s’iniciarà el primer d’agost amb les finals de les competicions esportives de voleibol i futbol sala, i durarà fins el dia 13. Una gimcana i una vetllada infantil a càrrec del grup local de conta-contes Ar-Tris-Tras clausuraran les festes.
 
Una altre de les novetats de la programació és que recupera una nit de ball obert a tot el públic, i que el cartell és obra d’Alba Julià, una veïna de 17 anys que va guanyar el Primer Concurs de Dibuix de Festa Major de l’any passat.
 
Els Geganters d’El Terrazel, la colla autòctona, serà l’encarregada de llegir el pregó des de la balconada de l’Ajuntament a les 20 hores del vespre del dia 10.
 
 “Desitgem que la festa major d'enguany sigui rebuda de la mateixa manera que l'anterior i que la visquin i la sentin tant petits, com joves i grans”, destaquen Els Mallols, el col·lectiu que des del 2006 dissenya la programació i que enguany està format per Anna Cubero, Antoni Martínez, Josep Maria Cuñat, Jordi Julià, Lluis Arana i Montserrat Borràs.
 
Les activitats que van ser noves durant l’edició passada i molt concorregudes es repeteixen, com per exemple la Nit Jove amb l’Orquestra Mitjanit i una discoteca mòbil fins les 6 de la matinada i després del correfoc d’El Terrazel – el dia 10 d’agost- i la Festa de l’Aire amb jocs inflables, a la tarda del 12 d’agost.
 
L’Ajuntament va aprovar el juliol del 2006 que el col·lectiu d’Els Mallols s’encarregués d’organitzar cada any els actes de la festa major per fomentar la participació ciutadana. Una opció que l’equip de govern va promoure per fomentar organitzar una festa major  al gust de tots els vilatans.
 

Per més informació:

Neus Ràfols
Departament de Comunicació
Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons
Tel. 93 771 60 00  rafolsgn@diba.cat


Més informació: http://www.ajhortons.com

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org