NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 19 d'abril de 2024 | Gai    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Festa d'inauguració de la Casa de la Música de Terrassa
Informa: Lluis, vesc
Dilluns, 6 d'octubre de 2008 a les 16:33


Terrassa (el Vallès Occidental) - El proper dissabte 11 d'octubre s'inaugurarà a Terrassa la Casa de la Música, que vol dinamitzar la realitat musical de la ciutat i el seu entorn amb la difusió de la música popular.


I ho vol fer amb un model de gestió dedicat tant a la formació com a la creació, exhibició i difusió de la música. El projecte es dirigeix a tots els col·lectius que tinguin interès per la música i compta amb la coparticipació de l'Ajuntament, la Generalitat i l'empresa privada Vesc.

La festa d’inauguració de la Casa de la Música de Terrassa tindrà lloc el proper dissabte dia 11 d’octubre a l’amfiteatre del Parc de Sant Jordi i comptarà amb la participació d’una llarga llista d’artistes locals i convidats especials:

NARSILION + ELS TABALERS DEL BITXO PAYO MALO MIQUEL GIL DJ'GRIFFI + M'BAKA + TREMENDO BACK TO TEXAS THE PERFECT FOOL + LITUS TRIKITOWN + D'CALLAOS ULYSSES + MI PINGÜINO NARANJA + CONVIDATS ESPECIALS SORPRESA!!

Entrada gratuïta


Les Cases de la Música

Les Cases de la Música són un nou model de gestió cultural, pioner al nostre país, on l’empresa privada i les administracions públiques treballen conjuntament per  promoure la formació, creació, exhibició i difusió de la música popular i moderna a Catalunya.

Les Cases de la Música són molt més que un edifici.  Les seves activitats s’estenen per tot el municipi, arribant a les escoles de música, als barris o a diversos espais per a l’exhibició de les seves propostes musicals i organitzant activitats tant per als artistes i creadors com per al públic en general.

La xarxa de Cases de la Música a Catalunya s’ha instal·lat a les poblacions de Mataró (Sala Clap), Salt (La Mirona) i l’Hospitalet de Llobregat (La Salamandra) i enguany s’ha ampliat amb la incorporació de les poblacions de Terrassa i Manresa.

Les Cases de la Música tenen per objectius prioritaris contribuir a la normalització i potenciació de la música popular i moderna feta a Catalunya (pop-rock, cançó, rock independent, mestissatge, fusió etc.); el dotar d’eines de creació, experimentació i exhibició als creadors i artistes; fomentar la creació de nous públics; acostar als joves a la cultura; enfortir el teixit de la indústria musical a Catalunya; afavorir la diversitat enfront l’homogeneïtzació i fomentar la participació ciutadana.

Més informació: http://casadelamusica.cat/ca/terrassa

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org