NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dijous, 28 de març de 2024 | Càstor    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



S'edita un triple CD per fomentar la presència de nadales en català al carrer
Informa: Jaume Piquer
Dilluns, 8 de desembre de 2008 a les 18:07


Girona (el Gironès) - Es tracta d'un triple CD recopilatori anomenat “Nadal amb ritme”, que s’ha preparat a Girona per mirar d’assegurar la presència de nadales en català a tot arreu on es posi música nadalenca (fils musicals i fires al carrer, mercats i grans centres comercials, parcs infantils de Nadal,...)


Es tracta d'un recull de cançons relacionades amb les tradicions més significatives del cicle de festes nadalenques (el Tió, els Pastorets, el dia dels Innocents, l’Home dels Nassos, el Cap d’Any, els Reis d’Orient...). La distribució d’aquest triple CD es fa amb la intenció de fer-lo arribar a totes aquelles institucions, entitats i empreses que utilitzen la música com a recurs per a les seves celebracions o activitats al carrer, i que vulguin gaudir i compartir aquest patrimoni cultural que evoluciona i s’enriqueix al llarg dels anys. Hi trobareu cançons tradicionals i populars, i també algunes de no tan conegudes. N’hi ha d’arreu de l’àmbit lingüístic català, interpretades per estils musicals molt diversos perquè tothom pugui gaudir d’un Nadal amb alegria, amb tendresa i... AMB RITME.

Imatge

El projecte neix a la ciutat de Girona, però també es vol fer arribar (en la mesura de les possibilitats) a altres llocs del país on també convingui. Malauradament la llista pot ser inacabable i com que no en tenim per satisfer totes les necessitats, s’han de prioritzar aquells llocs on puguin ser més necessaris i que puguin fer més bon servei. Si penseu en algun lloc concret que estigui a les vostres mans incidir-hi, i que siguin espais que tinguin la màxima projecció pública, podem mirar de lliurar-vos-en algun exemplar, sense cap més compromís que ens garantiu que en fareu molt bon ús i que se sentirà. Si us engresca la idea, envieu immediatament un correu dient a quins llocs el posaríeu.


Més informació: http://www.lacalaixera.cat

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org