NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 26 d'abril de 2024 | Clet | Dia Internacional contra l'Energia Nuclear    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



Es convoquen els premis “Valeri Serra i Boldú de Cultura Popular”
Informa: Albert Fargas, CPCPTC
Dimarts, 6 de gener de 2009 a les 11:57


Barcelona (el Barcelonès) - El Premi Valeri Serra i Boldú de cultura popular té com a objectiu promoure la recerca i estudi del patrimoni immaterial català. El periodista i escriptor Valeri Serra i Boldú, va destacar com a estudiós de la cultura popular catalana i també de la nostra llengua i tradicions.


Els textos per al Premi Serra i Boldú, dotat amb 5.000 euros, per a obres inèdites i escrites en català de recerca o alta divulgació sobre qualsevol tema de cultura popular de les terres de parla catalana, s’hauran de presentar abans del 4 de març de 2009 a l’Ajuntament de Bellpuig.
L’import del premi correspon als drets de la primera edició de l’obra premiada, que es publicarà a la Biblioteca Popular de Cultura Valeri Serra i Boldú en coedició de l’Ajuntament de Bellpuig i Publicacions de l’Abadia de Montserrat.

Els premis de textos escrits per joves i infants estan adreçats a alumnes d’ESO, batxillerat i cicles formatius de centres públics i privats de parla catalana. i els treballs també hauran de ser inèdits, originals i escrits en català, sobre qualsevol tema de cultura popular catalana. Els originals s’hauran d’entregar a l’Institut d’Ensenyament Secundari “Lo Pla d’Urgell” de Bellpuig, també abans del 4 de març del 2009.  

Imatge

BASES DE PARTICIPACIÓ

1.- Les obres aspirants a aquest premi hauran de ser inèdites i escrites en català. Podran constar d'un o més treballs de recerca o alta divulgació sobre qualsevol tema de cultura popular de les terres de parla catalana.
2.- Els originals, mecanografiats a doble espai i a una sola cara, hauran de ser presentats per septuplicat i s'hi farà constar el nom, cognoms, DNI, adreça i telèfon de l'autor. Si aquest desitja que l'obra es faci pública amb pseudònim, haurà d'indicar-ho expressament.
3.- Els originals hauran de tenir una extensió mínima de 150 folis holandesos. Per raons editorials es recomana que no sigui superior a 200 pàgines.
4.- Els originals s'adreçaran a l'Ajuntament de Bellpuig, indicant en el sobre "Premi Valera Serra i Boldú de Cultura Popular" abans del 4 de març de 2009. El veredicte del jurat es farà públic en el marc d'una festa organitzada per l'Ajuntament de Bellpuig el dia 4 d'abril de 2009. L'esmentat veredicte serà inapel·lable.
5.- L'import del premi és de 5.000 euros i correspon als drets de la primera edició de l'obra premiada. L'obra serà publicada a la Biblioteca Popular de Cultura Valeri Serra i Boldú en coedició de l'Ajuntament de Bellpuig i Publicacions de l'Abadia de Montserrat. Exhaurida la primera edició, els editors en podran fer de noves, previ acord amb l'autor.
6.- El premi podrà declarar-se desert si les obres presentades no reuneixen, segons el parer del jurat, les característiques adequades o els mèrits suficients. També podrà dividir-se si el jurat ho considera oportú.
7.- El jurat podrà suggerir a l'organització del Premi l'avinentesa de concedir un accèssit o de publicar alguna de les obres no premiades que cregués interessant.
8.- El jurat serà format per Josep Massot i Muntaner com a president, Lluís Calvo i Calvo, Maria Margarida Bassols i Puig, Ramon Miró i Baldrich i Isidor Cònsul i Giribet, que actuarà de secretari.
9.- Una còpia de l'original no premiat es podrà recollir a l'Ajuntament de Bellpuig 30 dies després de la concessió del premi, i durant un termini de tres mesos.
10.- La presentació dels originals suposa l'acceptació íntegra d'aquestes bases i condicions generals, i els drets i obligacions que se'n deriven.



Més informació: http://bellpuig.ddl.net/fotos/bellpuig/enllas_portada/TpVS2009.pdf

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org