NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dissabte, 27 d'abril de 2024 | Montserrat | Dia de les relacions Sol-Terra    cerca       subscriu-te   
Notícies: Catalunya



4rt Cicle de Músiques Tranquil·les
Informa: Anònim, Casa de la Música
Dijous, 12 de març de 2009 a les 1:28


Mataró (el Maresme) - Per pal•liar el ritme frenètic de la societat actual, la Casa de la Música de Mataró ens proposa que ens aturem una estona a gaudir de bona música. El Cicle de Músiques Tranquil•les no és un cicle de cap estil musical concret, ni dirigit a un públic en concret, és una manera de gaudir i desconnectar. Música delicada, sense estridències, emfatitzant els instruments, lletres compromeses i seients per a escoltar la música ben còmodes. Músiques per a tothom, per a gaudir-les, relaxar les oïdes i deixar-se emportar.


En edicions anteriors el cicle ha portat a la ciutat a artistes de la talla de Lluís Llach, Raimon, Mª del Mar Bonet, Montse Cortés, Jabier Muguruza, Laura Canoura, el trio Benavent Blàvia i Bonell, Guillermo Klein amb Jorge Rossi o Pedro Javier González. El 2009 és l’any que es cel.lebra el 50è Aniversari de la Nova Cançó Catalana, per aquest motiu la línia de programació s’ha orientat cap a la cançó d’autor, donant més pes als artistes del país i les lletres cantades en català. Així doncs, noms com Feliu Ventura, Joan Miquel Oliver, o fins i tot el grup Manel formen part de la programació de la quarta edició del cicle que ara us presentem.

La música tranquil•la prendrà diversos espais de la ciutat: El Dau serà escenari de les propostes més íntimes les nits de dijous i les tardes de diumenge. La sala Privat acollirà als cantautors Rafa Pons i Rojas, mentre que The New Raemon i Manel visitaran el Clap, dues propostes que donen una mica la volta al concepte de cançó cantada en català al que estem acostumats. En aquest espai també comptarem amb Luar na Lubre, grup gallec referent nacional de la música celta i Partidaris de la Paraula, grup que versiona els grans èxits de cantautors contemporanis. El Teatre Monumental rebrà la visita de Feliu Ventura i de Joan Miquel Oliver, noms que es feien indispensables en la programació d’enguany. El Casal Nova Aliança torna a ser escenari del cicle, amb l’actuació de Dani Flaco. Com a novetat enguany ampliem un nou espai, la sala Maria Auxiliadora rebrà l’actuació de Màgic Trio.


Més informació: http://www.casadelamusica.cat/clap

    Més notícies
   imprimir compartir:   Facebook  google buzz  Twitter   









Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org