Ecosistema: Institucions > Federació i coordinació > Coordinació de diversos àmbits

Coordinadora d'Entitats Badalonines de Cultura Tradicional i Popular Catalana - entitat que té per objectiu ser un punt de trobada per conèixer i difondre l'activitat de les entitats que en formen part, la creació d'espais festius conjunts a Badalona, un òrgan reivindicatiu i creixent, perquè encara queda molt a fer per normalitzar la cultura dels països de parla catalana.
Comissió de Festes Populars de Sabadell - coordinadora d'entitats per la recuperació i promoció de les festes populars i tradicionals. Telèfon: 646.76.35.18
Coordinadora d'entitats de cultura popular i tradicional catalana de Sant Cugat del Vallès La coordinadora vol acollir a totes aquelles entitats de cultura popular i tradicional catalana de Sant Cugat del Vallès. Neix de la necessitat d’un espai de debat per tal d’unificar esforços en els interessos de les entitats de la cultura popular i tradicional catalana. Neix de la necessitat de coordinar les activitats i el funcionament general de les associacions sense ànim de lucre de cultura popular i tradicional catalana.
Coordinadora de Colles de Cultura Popular de Gràcia - associació de Colles de Cultura Popular de la Vila de Gràcia creada per dinamitzar les relacions entre les colles i donar a conèixer la cultura popular que fem a la nostre Vila. Pretenem cridar l'atenció de la gent envers la cultura popular, tot recuperant costums ancestrals mitjançant la participació en activitats lúdiques i culturals, realitzades dins d'un marc d'integració i tolerància.
Agrupació de Balls Populars de Sitges (el Garraf) - l’Agrupació de Balls Populars de Sitges va néixer el 1978 amb la finalitat de conservar i recuperar la imatgeria, balls i entremesos de la Festa Major. Telèfon: 677593386