Calendari: Festes d'Estiu > Festes de sant Abdó i sant Senent > Altres celebracions

Festa dels Sants de la Pedra a Teulada-Moraira (la Marina Alta) - amb l'entrada de la Mutra, despertàs, missa solemne, soltada de vaquetes, danses populars, etc
Festa dels Sants de la Pedra a Vilavella (la Plana Baixa) - celebrades conjuntament amb les festes de Sant Roc i Sant Joaquim, Són famoses a la comarca pels bous al carrer.
Festa dels Sants de la Pedra a Pamis, Ondara (la Marina Alta) - té lloc el cap de setmana següent a les Festes de Sant Jaume. És una festa popular laica dedicada als Sants de La Pedra. Activitats populars, ball i revetlles a Pamis.
Els Sants de la Pedra a Bétera (el Camp de Túria) - el dia 29 de juliol se celebra el dia dels Sants de la Pedra, Sant Abdó i Sant Senén, que són els patrons de Bétera. A Bétera existia la confraria dels Sants de la Pedra, composta únicament per hòmens. Els clavaris d'esta confraria organitzaven la festa. Antigament es celebraven dos dies de festa, el dia dels sants i, l'endemà, el de la llagosta. Els dos dies repetien la mateixa processó, una dedicada als Sants i patrocinada pels clavaris, i la segona per l'Ajuntament, perquè segons la tradició, l'any 1200 va haver-hi una plaga de llagosta que va ser exterminada per la mediació dels sants, encara que esta última festa de la Llagosta va deixar de celebrar-se fa al voltant de cinquanta anys.
Festa del carrer Sants de la Pedra a Aielo de Malferit (la Vall d'Albaida) - aqueixos dies el carrer s’engalana i son tot cercaviles i sopars davant de casa. Les festes estan datades del segle XIX. Els sants de la Pedra són els protectors dels camps, de les pedregades i les tronades, Abdón i Senén, són venerats a tota la franja del Mediterrani. La festa era costejada pels festers del carrer, i al següent diumenge reemborsada per l’ajuntament. Durant tot l’any, hi havia costum d’acudir a encendre la llanterna dels Sants de la Pedra, cada vegada que apareixia per l’Estret d’Aielo o el Malpasset un temporal de trons i llamps. Telèfon: 962363010
Festes dels Sants de la Pedra a La Pobla del Duc (la Vall d'Albaida) - la Pobla del Duc, com a poble llaurador que era i és, celebra aquesta festa en honor a Sant Abdó i Sant Senent. Antigament, cada any un carrer era l’encarregat d’organitzar les festes. Actualment la festa l'organitzen les persones que compleixen 50 anys. El divendres els festers disfressats recorren els carrers del poble. El dissabte tenen lloc les tradicionals cucanyes i la dansà. L’últim dia és el dedicat als santets. Es celebra missa i processó. Durant aquests tres dies s'organitzen sopars i actuacions musicals. Es tradició que l’últim dia per la nit, en el transcurs l'actuació musical, els festers entreguen la clau de la festa als festers del pròxim any.