Calendari: Festes de Primavera > Festes de Sant Isidre > Fires

Fira de Sant Isidre a Cardedeu (Vallès Oriental) - la Fira va néixer com una exposició ramadera, de vaques, vedelles, cavalls, xais, cabrits, etc... i així segueix. Amb l'exhibició de treball amb gos d’atura, torneig de minihandbol, trofeu de patinatge, desfilada de models, concurs de menjadors de borregos, i la Mostra Gastronòmica. Telèfon: 93.844.43.72
Fira de Sant Isidre a Solsona (el Solsonès) - es celebra el cap de setmana abans del 15 de maig i també és coneguda com a "Fira de les Forques". Aquesta fira multisectorial té el seu orígen als anys 50 i dóna una importància especial als productes relacionats amb la pagesia i la ramaderia. Inclou la Fira Comercial i Industrial, Fira d'Animals i de Maquinària Agrícola, Fira d'Entitats i ONG, Fira d'Artesania, Fira d'Alimentació i una àrea dedicada a l'automoció i tot un seguit d'activitats relacionades amb el món rural i el medi ambient.
Fira de Sant Isidre de Viladecans (el Baix Llobregat) - fira de caràcter multisectorial que es realitza a Viladecans al voltant del dia de Sant Isidre, patró de la pagesia. La primera edició va tenir lloc l'any 1970 i va començar com una exposició de productes del camp i maquinària agrícola. Al llarg dels anys, la Fira, sense perdre els seus orígens, ha anat acollint els nous sectors econòmics i socials de la ciutat i ampliant els seus espais i activitats. La Fira s'ubica al Cúbic i al Parc de la Marina i acull l'espai municipal, el concurs-exposició de fruits del camp i moltes altres activitats, com ara exhibicions, animació infantil, tallers i la Mostra d'Entitats. Actualment, hi participen més d'un centenar d'expositors comercials, entitats ciutadanes i institucions. Telèfon: 93.635.18.00
Fira Balaguer (la Noguera) - Certamen firal on trobem les empreses de serveis, la maquinària Industrial, agrícola, comerç, construcció i habitatge, alimentació natural, moda i entitats culturals de la ciutat. S'escau el darrer cap de setmana d'abril o primer cap de setmana de maig. El 15 de maig, Festa de la Coca, un Concurs de coques de recapte i samfaina (des del 2002). Una nota típica d'aquesta fira és la Fira d'un Ruc.