Calendari: Festes de Primavera > Festes de Sant Isidre > Altres celebracions

Festa de Sant Isidre i Festa dels Padrins a Alpicat (el Segrià) - festa petita de sant Isidre a Alpicat que tradicionalment, s’ha celebrat el cap de setmana més proper al 15 de maig. En aquest marc es fa, des de començaments dels anys 70, una festa d’homenatge als padrins majors de 80 anys. Telèfon: 973.736.006
Festa major de Sant Pere del Vim, Aj. Veciana (l'Anoia) - el nucli vecianenc de Sant Pere del Vim celebra la seva festa grossa en motiu de la proximitat de la festivitat de Sant Isidre, patró dels pagesos. La festa comença al migdia amb la missa acompanyada per les veus de la Coral de Veciana. A la sortida de missa, un aperitiu per a tots els assistents gentilesa dels veïns de Sant Pere del Vim.
Festa de Sant Isidre a Santa Margarida de Bianya (la Garrotxa) - amb encantament de pollastres i repartiment de confits entre el públic.
Diada de Sant Isidre a la Pobla de Lillet (el Berguedà) - el dia 15, al Monestir de Santa Maria de Lillet.
Aplec de Les Salines, Aj. Maçanet de Cabrenys (l'Alt Empordà) - hi acudeix una molt notable quantitat de gent dels pobles dels voltants (Maçanet, Darnius, Agullana, Les illes, Ceret, Riunogués i un llarg etc), que puja fins al santuari i gaudeix d’un dia especial. A les 12 del mig dia oficia la missa el mossèn i tot seguit es beneeixen les Berenes i tothom pot menjar arròs a les rodalies del santuari. Telèfon: 972.54.40.05
Festa de Sant Isidre a Muntanyola (Osona) - el diumenge més proper a Sant Isidre Llaurador s’hi fa un aplec a l’esplanada davant de l’ermita de St.Quirze i Sta. Julita.