Ecosistema: Protagonistes > Colles, comissions, confraries > Agrupacions Corals Humorístiques

A.C.H Barceloneta - fundada l'any 1980.
A.C.H. All i Oli de la Barceloneta - cor amb seu social al Bar Restaurant Can Ganassa de la Barceloneta.
A.C.H. El Ganxo de la Barceloneta - Tradició, sentiments amistat... coral amb seu social al carrer Pescadors de la Barceloneta.
A.C.H. Els Afortunats de la Barceloneta - cor fundat l'any 1928.
A.C.H. Els Timbalers de la Barceloneta - cor que té el local social al Bar Ricardo "Cal Mariner".
A.C.H. Els Pescadors - coral que té la seva seu al Bar Els Estibadors.
A.C.H.F. L'Oratge de la Barceloneta - coral humorística formada per dones, des del 1999.
S.C. L'Illa de Maians de la Barceloneta. - cor de la Barceloneta.
Societat Coral Lo Picarol del Raval, Aj. Barcelona (el Barcelonès) - el 1925, un grup d’amics i veïns que es reunien els vespres a Ca l’Andreuet, un celler al carrer de l’Om nú­mero 22, van decidir agrupar-se oficialment i constituir l’Associació Coral Humorística Lo Picarol. Avui dia, per la Pasqua de Pentecosta, per felicitar el Nadal i els Reis o pels volts del Carme (quan el Raval celebra la Festa Major), l’esquadra i la banda de Lo Picarol surten a compartir la seva alegria amb el barri on han crescut tots els membres. Telèfon: 934.430.233 – 934.421.564
Agrupació Coral Les Flors de Maig del Raval, Aj. Barcelona (el Barcelonès) - va ser fundada l’any 1925 en un petit bar. És oberta a qualsevol persona que hi vulgui formar part, així doncs, es coherent amb la funció d’integració de diferents indrets i capes socials que té com a objectius principals els de promoure el cant coral i mantenir els costums populars així com difondre la cultura catalana.
Coordinadora de Corals del Raval - es tracta de una associació veïnal reivindicativa que lluita per tal de fer front als problemes quotidians, i per tant amb l’objectiu de aconseguir una vida digna per als veïns i veïnes del barri. L'actual seu de la Coordinadora de Corals és la mateixa que la Coral Girasol. A més, la Coordinadora disposa d’una ràdio pròpia que és la Radio Ciutat Vella. Telèfon: 934417721
Societat Coral L’Avi del Raval, Aj. Barcelona (el Barcelonès) - va ser fundada l’any 1931 per una colla d’amics que tenien ganes de fer coses per a la societat del Barri. El nom va ser escollit en homenatge al president Francesc Macià. Telèfon: 933.294.587
Societat Coral Rosa d'Abril del Raval, Aj. Barcelona (el Barcelonès) - es va fundar l'any 1985 a partir d'un grup de persones provinents d'altres corals. És la societat coral més jove del nostre barri i la primera societat a acceptar dones com membres del cor. Telèfon: 696064846