Ecosistema: Protagonistes > Teatre i animació > Teatre de carrer i cercaviles

Companyia de Teatre Anna Roca - creada al 1996 i orientada al públic infantil està formada per l'actriu catalana del mateix nom. Telèfon: 972 270 498
Xirriquiteula Teatre - companyia de teatre de carrer i d'espectacle format per Gemma Gili, Iolanda Llansó i Daniel Carreras. La creació, la producció i la distribució dels espectacles es realitzen des de la mateixa cia., comptant també, amb directors, músics, constructors, representants i altres professionals del sector. Telèfon: 93 389 43 87 /
Produccions Scura - web de la productora de Vila-Real que representa a les companyies de teatre i animació Scura Splats, Malabó i La Banda Del Drac.
Volantins - companyia de teatre al carrer especialitzada en espectacles infantils, cavalcades i animació. Telèfon: 96.452.24.01
Teatre de l'Ull - web oficial d'aquesta companyia de València que es caracteritza pel seu treball en l'àmbit visual, la utilització de la música i els dissenys pirotècnics. Telèfon: 96 3842240
Comediants - web oficial d'aquest col·lectiu format per actors, músics i artistes de tot tipus dedicat per complet al món de la creació i que compta amb una variada producció en teatre, disseny, discos, llibres, projectes festius, pel·lícules, vestuari, materials pedagògics o sèries de televisió. Telèfon: 93.795.48.59
La Fura dels Baus - web oficial de la companyia.
Xarxa Teatre - una de les companyies amb més implantació internacional d'aquesta dècada. Grans espectacles, macro-esdeveniments, cavalcades, inauguracions, intervencions en edificis públics... Telèfon: 964 527 995
Artristras - grup d'animació i teatre de carrer de La Garriga. Accions a la carta per a esdeveniments especials amb elements sorpresa en les diverses parades del recorregut i música en directe. Portat per personatges marins en joc amb elements de la mitologia mediterrània. Telèfon: 93 871 76 54
Decoliflor Arts - grup que realitza espectacles artístics sensorials, animacions divertides i espectacles innovadors. Aquesta compañís ha treballat en diversos festivals importants.
Xip Xap - companyia de teatre de carrer que també realitza teatre per adults i espectacle infantils, així com titelles i cercaviles. Telèfon: 973243321
TàBaTa Teatre
Companyia d'Espectacles La Tal - espectacles de sala i de carrer. Telèfon: 936970808
Isaac Morera-Lo Sacaire del Llobregat - en aquest web teniu informació detallada i il·lustrada sobre les activitats, d'un servidor de vostès, desenvolupades en els camps del Teatre, l'Esgrima Artística i les Dinàmiques de carrer. Accions teatrals a la carta, sac de gemecs, etc Telèfon: 93.370.64.64/678.049.537
Artelier? teatre en espais públics - Cia Portuguesa investe nos espaços publicos e dinamicas de envolvimento comunitario para a espectaculridade e a festa Telèfon: 00351 219824776
Gog i Magog - companyia catalana que ha fet de la defensa de les tradicions teatrals i de la cultura popular la base del seu treball. Va iniciar la seva activitat a principis de maig de l’any 1988 amb l’objectiu d’investigar i aprofundir en les noves formes d’expressió/creació. Com a companyia especialitzada, oferir un servei integral d’assessorament, coordinació, direcció i producció de qualsevol esdeveniment i/o espectacle al carrer. Telèfon: 93.872.65.16
La Cremallera Teatre - companyia de Teatre al carrer amb diferents disciplines dins del mon del circ, teatre infantil, titelles i cercaviles. Confeccionem espectacles per tot tipus d'events: inauguracions, cavalcada de reis i mercats temàtics. Telèfon: 973.16.07.11
River Wonderland - companyia que compta amb un grup de batucada, un gegant, animació infantil, correaigua, etc Telèfon: 634.68.29.47
Barromba - música i teatre de carrer en clau d'humor i clau de sol. Telèfon: 636158220

Tragèdia i festa