Ecosistema: Protagonistes > Teatre i animació > Animadors

Corrandes Animació - danses populars d'animació del món, cançons de festa-gesticulades i actives, globus confetti-... Festa de participació. Telèfon: 93. 810 12 12
Cavall de Cartró - espectacles infantils i juvenils. Telèfon: 93 426 17 48
La Companyia - grup d'Animació Infantil, Constructors de bestiari, Canons d'escuma, Treballs amb Globus, Cercaviles, Fabricants de Festes i il.lusions, Muntatges especials, Festes d'Escuma, Canó de Confetti, Diversió assegurada... Telèfon: 93.897.93.54
Quina Xerinola! - grup d'animació infantil que us ofereix un espectacle de danses i cançons de creació pròpia per a infants de 0 a 100 anys. Telèfon: 972462113 i 606
Miqui Giménez - espectacle d'animació. Construcció d'instruments. El joc i l'instrument del mes. Telèfon: 93.733.09.15
Noè Rivas - un músic-animador que fa molts anys que treballa al nostre país. Compta amb nombrosos Cd i llibres publicats i actua en multitud de pobles i ciutats.
Pa Sucat - companyia d'espectacles que abasta la totalitat dels processos de creació, composició i construcció que donen vida a espectacles d'animació infantil, teatre de titelles, escenografies i elements de bestiari popular. Telèfon: 977 613097
Pamipipa - voleu omplir la vostra plaça de festa? Us ve de gust escoltar un conte? Cerqueu una activitat pels infants? I els grans, voleu xalar també? Pamipipa us ofereix un espectacle amb jocs al carrer, contes contats i cantats i tallers de jocs. Telèfon: 93 820 85 11/62
Pep López i... Sopars de duro - grup professional de música, festes i espectacles per a infants. Telèfon: (93) 856.84.27
Pep Puigdemont - animador d'Olot, La Garrotxa. Ofereix diversos espectacles amb danses i cançons de creació pròpia. Telèfon: 696490209
Pica Picarol - duet musical d'animació infantil format l'any 1998 amb la intenció de fer saltar, cantar, ballar, jugar i participar a tots els nens i nenes d'arreu mitjançant les cançons tradicionals d'infants i les nostres pròpies cançons. Telèfon: 972.58.26.42
Rah-mon - espectacles d'animació i de contes per a públic infantil i familiar d'un cantant, animador i rondallaire amb més de 15 anys d'experiència en escenaris als Països Catalans. Dossiers, fotos, publicacions i documents sobre l'animació. Telèfon: 93.727.46.72
Toni Giménez - cantant professional per a la mainada des del 1977. Autor de centenar de cançons. Telèfon: 93.8711268
Teatre Mòbil Telèfon: 938774679
Els Articulat - grup d'animació infantil per festes de barri, escoles, privades,etc. Cançons, jocs i balls. Telèfon: 93.823.80.73
Struc - màgia, animació, circ i decoració amb globus per a totes les festes. A més de les super bicicletes... Telèfon: 977 815 555
Carambola - espectacles d'animació Infantil i Juvenil.
Companyia Sona que Trona - animadors i músics professionals que realitzen espectacles d'animació infantil i per a tota la familia. Telèfon: 93 570 88 33
La Bicicleta - grup d'animació infantil i de música folk en català format per Lluís M. Panyella i Ma. Josep Hernàndez. Actuem a Festes Majors, Escoles, Esplais, Agrupaments, Entitats, amb espectacles que inclouen danses i cançons. Biògrafs del pioner de l'animació a Catalunya: Xesco Boix. Telèfon: 93.762.43.57-676.759.758
Sol i fa plou - som un grup d'animació infantil que creiem en l'educació mitjançant el nostre espectacle que ofereix; cançons, danses, jocs, valors, confeti, globos, etc... Som 3 músics i 1 animador que el que volem es el mateix que vosaltres, educar als infants tot divertint-se!!! Telèfon: 679.17.19.14
Can Cantem - un grup d'animació infantil que ofereix un espectacle de danses i cançons idoni per celebrar les festes de barris, escoles o associacions. Telèfon: 687064748
Xerric - espectacles d´animació infantil i familiar. Telèfon: 680.23.42.26
Cavall de cartró - grup d'animació amb 10 anys d'experiència fent ballar petits i grans arreu del país. Diverses formacions segons les possibilitats i el tipus de festa. Telèfon: 93.513.12.80
Carles Cuberes - espectacles d'animació amb cançons, danses i jocs per a infants de totes les edats, formes, mides, gustos i colors. Telèfon: 93.831.74.06
Trencaclosques - grup d'Animació Musical Infantil creat a Mallorca al 1990 anys i que actua per tota l'illa. Telèfon: 606.31.51.22
La Mascarada - web informativa d'aquest grup de pallassos, titelles i animació. Telèfon: 93.330.47.55
Grup d'animació Pipirimosca - grup d'animació infantil de les comarques de Tarragona. Animació amb cançons i jocs dansats, teatre de carrer, espectacles sobre reciclatge... Telèfon: 677.32.24.88
Companyia Sapastre - espectacles d'animació de carrer per a tots públics amb música en directe. Històries, danses i cançons al dia i noves cada dia. Telèfon: 649.73.69.42
La Mascarada - web informativa del grup professional que fan animacions i espectacles infantils. Telèfon: 93.330.47.55
Ambäukatunàbia - grup d'animació. Vivim en aquest infinit món dels somnis i us volem engalipar, entabanar, ensibornar, ensarronar (entrada "embaucar" d'un diccionari castellà-català) perquè hi entreu amb nosaltres; vosaltres sols, amb la vostra àvia o amb qui us vingui més de gust! Telèfon: 679 25 36 90 / 626 75 95
Xesco Boix - la web del Xesco: hi trobareu material documental, propostes, agenda d¹actes, material didàctic... Entreu i remeneu i, sobretot, participeu!!
Oriol Canals - sóc educador de formació, cantant i animador de professió i somiatruites incomformista de vocació. Telèfon: 686079119
Luigi Albor - Animació Infantil, Recital de Poesia, Actuació Musical, Espectacle Pirotècnic, etc Telèfon: 962808090
5,6,7,8 Espectacles - una companyia formada en el món de l'espectacle que ens dediquem a l'animació, entreteniment per festes infantils i alhora fem exhibicions de dansa, cant i teatre.Oferim espectacles a la carta i a mida del sol·licitant. Telèfon: 676562069
Amadeu Rosell - cantant, músic, folclorista, recuperador de cançons tradicionals i “activador” de tota mena de projectes a l’entorn de la música popular i tradicional. Amb autenticitat, amb ganes, amb rigor i amb l’afany que les músiques ” d’abans” arribin a la gent d’ara. En aquesta pàgina hi trobareu els meus projectes, les meves propostes que procuro mostrar i proposar a tota mena de públics. Telèfon: 639375657
Toni Vives - animació infantil a Girona, Catalunya, espectacles per infants, animador infantil per a celebracions, aniversaris, festes majors, esplais, llars d'infants. Telèfon: 972576034
Escenaviva - us oferim espectacles de teatre, banquets o carrer per fer més lluïda encara la vostra festa. Propostes de comèdia, teatre infantil i animacions. Telèfon: 646773795

Xesco Boix. Història de la nostra història
Diversos autors, / Publicacions de l'Abadia de Montserrat