Ecosistema: Protagonistes > Teatre i animació > Pallassos

Xumet i Xinxeta - parella de pallassos que us conviden a passar una estona formidable. Telèfon: 938459231
Alain Vigneau/La Stravagante - web d'aquest pallasso francés afincat a Valencià, amb informació dels seus espectacles. Telèfon: 964 331 504 / 6
Magic-Clown - una super maga i una ajudant, acaben buscant tot allò que l'ajudant fa desparèixer per art de màgia. Telèfon: 661327481
Alex Navarro, Carolina Dream - pàgina personal d'aquesta parella de pallassos.
Circ-Crac, Tortell Poltrona - companyia de circ i pallassos catalana. Des de Sant Esteve de Palautordera. Telèfon: 667 48 00 10
Pallassos sense Fronteres - ONG formada per pallassos que es desplaça a zones en conflicte per ajudar els infants desplaçats, entre altres accions. Telèfon: 933248420
Pallassos Peripallassos - companyia de pallassos des de Terrassa. Presentació dels seus projectes i espectacles, alguns dels quals relacionats amb el reciclatge i la conscienciació ambiental. Telèfon: 93 731.77.11
Sapastre - un parell de nassos inquiets, cinc cordes de guitarra, un bombo, dos plats...
Companyia Infima La Puça - portem més de 20 anys dedicats al teatre per a tots els públics, 15 espectacles, 5 anys de televisió en programes diaris o setmanals, direccions artístiques i programacions teatrals, però sabem que encara ens queda camí per fer. Si voleu caminar una estona amb nosaltres, serà tot un plaer. Telèfon: 93 435 88 09
Katraska - una companyia d'ÀcidClown formada per el Ton Muntané i el Mau Pradas. Humor irreverent i desenfrenat. Acció i efectes sonors Telèfon: 933 185 514
Mô-House - companyia de clown i teatre còmic gestual. Telèfon: 680 63 19 73
Engrata Companyia de Teatre - companyia que fa no només teatre d'escenari, sino també que edita els seus espectacles en una col·lecció de contes (Pallacontes) i les seves bandes sonores en format CD. El contingut de les obres es dirigeix generalment al públic infantil.
MdMau espectacles Teatre i circ - web d'aquesta companyia interdisciplinar (teatre, clown, malabars, acroportés,...) on hi trobareu els espectacles, animacions, infantils, curriculum, videos, fotos,... Telèfon: 670357850
Pallassos.net - web d'un pallasso que ofereix un espectacle ple de històries de magia, malabars, globoflexia, equilibris, música i d'altres... per a festes infantils, majors, escoles, etc Telèfon: 639.75.98.73
La Mascarada - web informativa d'aquest grup de pallassos, titelles i animació infantil. Telèfon: 93.330.47.55
Litu Bambasses - pallasso per a tota la família. Telèfon: 659077455