Ecosistema: Protagonistes > Teatre i animació > Circ

Improvisto's Krasty Show - web d'aquesta reconeguda companyia de teatre i circ, on podeu trobar informació dels seus diversos espectacles de teatre i circ així com tallers per a totes les edats. Telèfon: 670357850
Ateneu Popular de Nou Barris - web d'aquest equipament socio-cultural municipal de Barcelona, gestionat de forma independent per l´Associació Bidó de Nou Barris, una de les principals activitats del qual és el Circ, juntament amb d´altres manifestacions artístiques: teatre, música, debats, xerrades, exposicions, tallers, etc Telèfon: 93 353 95 16
Circ de les Musaranyes - web d'aquesta companyia de Circ que fa els espectacles "La Caravane" i els tallers "Es busca un home bala" i que organitzen el festival OFF "EL Cafè i Circ" dins del festival Trapezi de Reus.
Circ-Crac - web del Centre de Recerca de les Arts del Circ que dirigeix en Tortell Poltrona, i que té la seva seu a Sant Esteve de Palautordera.
Tot Circ - una companyia creada l’estiu de l’any 1986 per en Miquel Montiel i l’Elisabet Tomàs amb l’objectiu de donar a conèixer el circ i tot el que l’envolta, ja sigui mitjançant espectacles de caire infantil, però aptes per a tots els públics, o tallers en què el públic és l’únic protagonista. Telèfon: 93.809.00.81
MdMau espectacles - web d'aquesta companyia interdisciplinar (teatre, clown, malabars, acroportés,...) on hi trobareu els espectacles, animacions, infantils, curriculum, videos, fotos,... Telèfon: 670357850
Professor Karoli - espectacles de circ de carrer i d'interior, de sala. Exposicions de circ amb activitats. Telèfon: 647903385
Kd Cirk, David Marfil \\ - artista de Circ, acrobata cascador, equilibrista, malabarista i clown, presenta Katakrak espectacles de circ per tots els publics. Telèfon: 636050983
Laura Bolón - artista de circ. Espectacle de carrer i sala per a tots els públics "Todo con-fussion (circ y dansa)" i nuúmeros d'aeris (trapezi i teles. Telèfon: 627.004.987
Diablos de la Pampa - som Milton i Gala, la companyia d'arts escènics "Diables de la Pampa". Us oferim des de números visuals com ara "Cautxo amb bombo i boleadoras" o "Cowboy amb Fuets i Lassos" fins espectacles complets, com el nostre l'ultim espectacles "Els Laçadors". Telèfon: 665312651

Circ contemporani català : l'art del risc
Jané, Jordi / Triangle Postals, S.L