Calendari: Festes d'Estiu > Altres festes de juny > Altres celebracions

Franja Rock a Pena-roja (el Matarranya) - primer festival de rock del Matarranya. Se celebra a finals de juny-principis de juliol a la vila de Pena-roja i té com a ingredients la música, el cinema, la fotografia i l' entreteniment, amb jocs populars i tradicionals, etc. Organitzat per l'Associació de Jóvens de Pena-roja. Des del 2001.
Benedicció de les Guardes Comunes de Setúria a La Massana (Andorra) - entre Sant Joan i Sant Pere. En aquesta zona compresa entre Andorra i l'Alt Urgell, aquest dia els ramaders, veïns, representants polítics i capellà pugen a peu fins als prats d’alçada per beneir les terres, les aigües i el bestiar, i per fer un dinar a base de carn a la brasa. El capellà aspergeix aigua als quatre cantons i damunt els cavalls i vaques amb l'objectiu de protegir-los del mal durant les pastures d'alta muntanya de l'estiu.
Festes de Sant Marçal a Marratxí (Mallorca) - Pels volts del 30 de juny. Tenen gran anomenada i se celebren durant una setmana en honor a aquest sant que té una tradició que es remunta al segle XIV. La seva fama de miracler s’associa a les propietats de l’aigua de la cisterna que hi ha rere la seva església. La tradició explica que és aigua saludable i benèfica, i que cura el cor dels que s’hi acosten.
Festa del Nen Jesús de Praga a Mataró (el Maresme) - l'any 2014 les confraries de Mataró van recuperar una vella tradició infantil:la celebració de la festa del Nen Jesús de Praga que tenia molta devoció a la ciutat. Se celebra una processó que es fa al Convent de les Clarisses Caputxines de Mataró.