Dijous, 9 de maig de 2024 | Hermes    cerca       subscriu-te
Ecosistema: Institucions > Gremis

Gremi de Llibreters de Catalunya - El Gremi de Llibreters de Catalunya, hereu de la confraria fundada el 31 de gener de 1553 a la ciutat de Barcelona, és una organització professional de caràcter democràtic i sense finalitat de lucre que té el seu àmbit d’actuació a Catalunya. Telèfon: 932.154.610
Gremi d'Herbolaris i Dietètica de Catalunya - associació professional de detallistes d´herboristeria, alimentació natural i ecològica, complements dietètics, apícoles, productes cosmètics i productes afins, de la comunitat autònoma de Catalunya (Espanya). La nostra associació es va fundar l´any 1983, i ofereix als seus associats uns serveis d´informació, gestoria, assessorament, promoció i defensa del sector. Telèfon: 93.412.14.45
Gremi Artesà d'Artistes Fallers de València - entitat nascuda a la primera meitat de la dècada dels quaranta del segle XX i que agrupa una bona part dels artistes fallers de València. És una associació professional que manté vius els oficis relacionats amb l'elaboració de les Falles. El màxim guardó del gremi és el Ninot d'Or, que es lliura a aquelles persones o entitats que han fet alguna aportació significativa al col·lectiu dels artistes fallers. Telèfon: 96.347.65.85
Gremi d’Editors de Catalunya - associació empresarial que agrupa els editors de Catalunya. Representem i defensem els interessos del nostre col·lectiu i oferim serveis de representació i consultoria per a les empreses agremiades. Telèfon: 932.155.091
Gremi de rajolers de Catalunya - és l'associació empresarial d'empreses que exerceixen activitats econòmiques compreses en el sector de materials ceràmics estructurals – geros, totxanes, revoltons, teules, obra vista, manual, etc. – per a la construcció i que desenvolupen la seva activitat en Catalunya. Telèfon: 93.415.64.83
GremiCarn - Gremi de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters de Barcelona i Comarques - el Gremi de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters de Barcelona i Comarques, GremiCarn, és una organització empresarial sense ànim de lucre que fa més de 120 anys que defensa i representa els interessos de les empreses de les comarques barcelonines especialitzades en el comerç detallista de la carn i la elaboració artesana de productes carnis i menjars cuinats, els quals, amb el seu bon fer, han mantingut durant generacions la tradició xarcutera catalana. Els tres àmbits bàsics d’actuació són: la defensa i representació d’interessos, la formació i la transferència d’innovacions al sector, i la prestació d’assessorament i serveis a les empreses associades. Telèfon: 93.424.10.58- 660.72.30.5

Gremis i oficis a Girona (Treball i societat a l'època pre-industrial)
Diversos autors, / Ajuntament de Girona