Ecosistema: Protagonistes > Música instrumental > Grups de pop, rock, reggae...

Nébeda - grup format per un nucli de músics provinents del folk i la música tradicional i que incorpora a intèrprets música clàssica més ortodoxa i el jazz més fresc. El resultat mai perd l'encís dels instruments acústics i tradicionals i el perfum llibertari. Telèfon: 93 859 55 00
Dunno - aquí podreu trobar informació sobre el grup de Pop-Rock Dunno, els propers concerts i novetats, fotos, lletres de les cançons, etc.
Reig Bord - grup amb canya i marxeta, toquem reggae, skà, folk, rumba, hip-hop-funky, en català i castellà.... tot ben fusionat i alhora entenedor i senzill. Telèfon: 659 593 769
Pascal Comelade - artista nord-català avalat per una llarga llista de treballs musicals que va enregistar el seu primer disc, ara fa 25 anys. Des de llavors no ha parat mai de produir, acompanyat, com és habitual, dels seus instruments de joguina
Pomada - pàgina elèctrica de Pomada, Helena Casas (pandereta i veu) i Carles Belda (acordió diatònic i veu). Música, festa i gresca amb arrels. Telèfon: 655 08 09 27
Mesclat - grup de fusió rock-folk format per Joan Reig (bateria d Els Pets), Francesc Ribera "Titot" (cantant de Brams), Carles Belda (acordió de Pomada), Marcel Casellas (contrabaix de Casellas Sextet Folk), Pep Toni Rubio...
Relk - grup d'Arenys de Munt que vol provocar els sentits de l'oient/espectador per mitjà de la interpretació, la música, la poesia i la imatge.
Dúmbala Canalla - les lletres amb un esperit fresc i divertit, que s'endinsen en el mon del surrealisme quotidià, escrits en catala i anglès, aporten un segell d'originalitat a aquesta banda. Telèfon: 93.789.91.51
Culs Cults - grup musical d'Ulldecona (Terres de l'Ebre) amb deu anys d'experiència que fa reggae-ska amb aires llatins. Telèfon: 977 720 839
La Carrau - grup de música de festa de Terrassa fundat el 1996 en el sí de l'Esbart Egarenc del CSC, amb l'intenció d'acompanyar musicalment les actuacions de dansa tradicional. Un cop independitzada, La Carrau ha treballat un repertori que inclou temes clàssics del repertori folk i també composicions pròpies. Telèfon: 938726056
Obrint pas - grup de directe, festiu, però enèrgic i contundent del País Valencià que incorpora dolçaines i percussions als concerts i que compta amb una gran diversitat d'influències que van des del rock i l'ska fins a la música tradicional.
Pastorets Rock - grup format per 10 Pastorets + 2 Pastoretes, amb la pell, la samarra, les seves ulleres de sol i els seus instruments... Amb un directe divertit, i molt ballable, amb cançons que de petit tothom cantava tals com "Baixant de la font del gat", " Margarideta ", " El Senyor Ramón ... però totes elles reversionades amb música Reggae, Skà, Rock, Rumba ... Telèfon: 93.873.27.39
Neblina Sound - col·lectiu de dj's y cantants dedicat a la difusió y promoció de la musica Reggae
Eduardo Martí - web del baixista de Jah Macetas, Revolver, Red Gold & Green, Mandievus, Nano Bravo, El rumbero jamaicano, etc. Biografía, discografía, fotografíes, arxius d'audio. Telèfon: 605.62.19.49
Rapah - grup de música mestissa de Barcelona que fusiona Ska, Reggae, Disco, Cumbia, Rumba i Funk. Ofereix una proposta enèrgica i personal entre ritmes llatins i tendències modernes. Telèfon: 93.340.26.48
Fes-te fotre - el grup neix a Calonge el 1990, format per Marc Darnés, Xicu Barnés, Nico López, Narcís Palahí i Albert Font.
La Carxofa i la Ceba - som un duet barceloní, vegetal i sideral. La música d'arrel ens manté ferms a la terra i a la vegada ens permet gaudir de peu del sol i de l'aigua que ens mulla. Una extranya fotosíntesi que practiquem a dues veus amb l'acompanyament d'un acordió i d'una guitarra, i a les nits interestelars, també amb l'ajuda d'una simpàtica mandolina.
Rauxa - disbauxa, festa, rebombori. Així es defineix el grup Sabadellenc guanyador a la categoria de Folk i noves Tendències de l'edició del concurs SONA 9 de 2004. Telèfon: 93.300.40.52
Conxita - grup de pop rock català format per Roger Pineda a la guitarra, Oriol Casas a la bateria, Pep Pastor al baix i Helena Casas a la veu.. Part de l'originalitat de Conxita es basa en les lletres gairebé poètiques, que giren al voltant de la quotidianitat. De fet, alguns dels temes són manllevats de joves poetes com Xavier Grimau, Ricard Oliva i Janot Vila. Telèfon: 690.148.160
Kumbes del Mambo - grup per un ball de festa major diferent o per nits joves, divertides i amb ganes de molta gresca. Repertori modern i propi en català. Telèfon: 93.513.12.80
Los Niños Perdidos - grup de pop, musica amb ritme que faran dels concerts de les seves festes majors una nit inolvidable. Telèfon: 685.16.48.00
Sumwats - grup de rock en català amb moltes ganes de festa i de fer-ho passar be! Amb una maqueta pròpia i una bona pila de concerts a l'esquena. Per a més referències com imatges, videos, musica, lletres, etc. visiteu la nostra web. Telèfon: 687.75.91.10
Wt4ts - grup d'Indie-Rock de Manresa (el Bages). Telèfon: 620.881.901
Els Catarres - grup de folk en català. Després de treure a la llum el seu primer senzill: Jenifer, ara estan de gira per totes les comarques catalanes. Telèfon: 645938158
LaRumbé - l'única banda supervivent de l'escena de la rumba mestissa barcelonesa més underground, que ha evolucionat cap al pop. Telèfon: 606726423
Gerard Civat i els Civets - trio de pop-rock de Barcelona que fa cançons pròpies en català. La formació musical és bateria, baix piano i veus. Telèfon: 665821569
Falcon & Firkin - grup de Pop-Rock en català amb una barreja d’influències britàniques i americanes i lletres quotidianes. Telèfon: 620881900
Quatre barres - grup que interpreta les millors cançons del rock català. Telèfon: 699303391
SoFregit Versions - grup de versions jove integrat per músics professionals que combinem la seriositat laboral i l’aposta per la qualitat musical amb les ganes de convertir cada lloc en què toquem en una gran festa. Interpretem un repertori format per “música negra” dels anys 70 i 80 i per temes pop-funk actuals. Telèfon: 648775980
Wiwi Rock Band - una banda amb set components (veu, guitarra, baix, teclats, secció de vent) experimentats que busquen participar a les vostres festes. La nostra és una proposta divertida, irreverent, fent versions de temes coneguts però adaptant la lletra al nostre "aire" per fer ballar a tothom en un ambient festiu i obert. Telèfon: 607404749
Rodemi's - un grup de versions de tot tipus, un grup pròxim al client on els espectadors són els protagonistes. Oferim gran varietat d’estils de música i cançons variades per a tot tipus d’esdeveniment (festes privades, música ambiental, balls per a festes de poble/barris, i un llarg etcètera). Telèfon: 654084897
Vinylics - grup de versions de 5 membres i creat l'any 2007. Als nostres concerts sonen temes de Police, Queen, Wilson Pickett, Creedence, Clash, Chuck Berry, Cure, Elvis Presley, Roy Orbison o Tequila, entre molts altres. També oferim la possibilitat d'un repertori format íntegrament per cançons de Beatles. Un ampli repertori dirigit a tots els públics i ple de gran èxits, amb moltes de les cançons que han marcat els moments més especials de les nostres vides. Telèfon: 669468690
La Porteña y los Piratas - banda Electro Cumbia de Barcelona i volem proposar el nostre directe per als seus esdeveniments (Festa Major, Festival, Fira, Mercats ambulants, Esdeveniments gastronòmics...). Som una banda molt festiva i barregem un estil transgeneracional com la Cumbia amb músiques electròniques més modernes per a portar a ballar a totes les generacions sobre la nostra música. Telèfon: 627818098
Sisena - grup de rock alternatiu en llengua catalana que mescla guitarres contundents amb ritmes i sintetitzadors electrònics. Té influències de grups com ara Berri Txarrak, System of a Down, Pendulum, Smashing Pumkins... Telèfon: 647740753
Match Point Cover Band - ens encanta la música rock i pop en totes les seves formes i grandàries, des dels clàssics com Pink Floyd, Bon Jovi, AC/DC, Guns'n'Roses, fins als èxits més moderns de bandes com Foo Fighters. Telèfon: 630130782