Ecosistema: Protagonistes > Música instrumental > Bandes de música

Banda de Música d'Ulldecona (el Montsià) - web d'aquesta Banda que té una antiguitat de més de 130 anys, però és una banda moderna i preparada per a qualsevol tipus d'esdeveniment musical. Telèfon: 977 72 08 23
Banda de Xixona (l'Alacantí) - web d'aquesta banda, expressió d'una de les passions més ancestrals dels xixonencs: la música. Telèfon: 965 61 19 53
Banda Municipal de Música d'Alcanar (el Montsià) - pàgina web de la Banda Municipal de Música d'Alcanar, la banda de música més antiga de Catalunya amb 160 anys d'història! Telèfon: 635089194
Banda "Les Canaillous" - grup de música nascut elmaig de 1978, en ocasió d'un carnaval animat per diferents musics de l'"Harmonie Municipale", sota la direcció de Gaby Adroguer. Telèfon: 04 68 57 11 78
Banda Unió Musical de Tarragona - és una agrupació amb més de quinze anys portant la musica per tot el país com també per diferents parts d´Europa i l'Estat espanyol. Està dirigida pel mestre Joan Baptiste Messegué. Està oberta a actuacions durant tot l´any. Telèfon: 619931556
Banda Municipal de Música d'Alcúdia (Mallorca) - pàgina oficial de la Banda Municipal de Música d'Alcúdia (Mallorca). Col·lectiu depenent de la Fundació Escola Municipal de Música d'Alcúdia. Telèfon: 971.89.71.85
Agrupació Musical de Godall (el Montsià) - va nàixer el 1985, impulsada per un grup de pares amb l’objectiu d’iniciar els seus fills en l’activitat musical. Pocs mesos després, el 1986, la banda de l’Agrupació va oferir la seva primera cercavila, a les festes majors d’agost de la població i el seu primer concert en la festivitat de Santa Cecília del mateix any. Actualment la formen uns trenta músics (i l’escola de l’AMG té uns 50 alumnes). Telèfon: 619.01.87.98

Músics i ball a la Conca de Barberà
Medrano i Torres, Núria / Edicions Cossetània