Ecosistema: Protagonistes > Colles, comissions, confraries > Colles i comparses de Carnaval

Comparses del Carnaval de Solsona - llista i accés a totes les comparses que integren el Carnaval solsoní.
Comparsa Esperit Sant - web oficial creat en motiu del 10è aniversari de la comparsa. El seu contingut és un petit recopilatori de fotos dels 10 anys de comparsa i fa la funció d'àlbum virtual.
Colle Corre-Cuita - pàgina web d'aquest colla del Carnaval de Reus.
Colla Tomaques Verdes - colla participant en la Guerra de Tomaques del Carnaval de Reus.
Tot dins d'un got - web de la comparsa del Carnaval de Vinaròs "Tot dins d'un got", amb fotografies, els himnes, les sortides... Telèfon: 625022876
Ja hi Som! - web oficial d'aquesta comparsa del Carnaval de Vinaròs.
Els Pescallunes - web de la colla de carrossaires del Carnaval de Torelló "Els Pescallunes". Amb quina carrossa ens sorpendràn aquest any?
No en volem cap que no estigue borratxo - colla del Carnaval de Vinaròs.
Grup de Defensa del Carnaval de Roses (l'Alt Empordà) - web d'aquesta colla tradicional del Carnaval de Roses. Amb informació general sobre el Carnaval de la nostra vila. Telèfon: 972150820
Les Castanyes Voladores - colla del Carnaval de Santa Cristina d'Aro Telèfon: 667.55.05.08
Colla del Fil i l'Agulla de Reus (el Baix Camp) - web d'aquesta colla del Carnaval de Reus que compta amb més de 25 anys d'existència.
Colla del fil i l'agulla - colla del Carnaval de Reus. Documentació, fotografies, història, i temes relaccionats amb el Carnaval viscut per la Colla. Telèfon: 977.76.23.99
Federació d'Associacions pel Carnaval de Vilanova i la Geltrú - entitat que agrupa un bon nombre d'entitats de Vilanova i la Geltrú i que vetlla pel bon quefer del Carnaval. Telèfon: 93.893.10.10
Germandat del Set Pecats Capitals de Reus - un col·lectiu de persones que treballen per a oferir una alternativa a l'oficialitat i a la censura de l'"organització" del carnaval reusenc.
Colla Carnavalesca Vas Dat - pàgina sobre aquesta colla del Carnaval de Platja d'Aro. Telèfon: 607504848