Ecosistema: Institucions > Federació i coordinació > Diables

Federació de Diables i Dimonis de Catalunya - entitat que agrupa 139 colles de diables d'arreu de Catalunya amb accés a tots els serveis que ofereix a les colles.
Federació de Diables del Baix Llobregat - entitat que té per objectiu aconseguir la millor coordinació entre les Colles del Baix Llobregat; difondre i potenciar la cultura dels Diables arreu de la comarca i, amb una mica de temps, a tot Catalunya.
Coordinadora de Colles de Diables i Bestiari de Foc de Barcelona - entitat nascuda al 1986. Agrupem colles de diables i bestiari de Foc tant adultes com infantils. Donem suport en diferents aspectes a les colles sòcies. El Mascle Cabró, el Llucifer i la Diablessa de Barcelona, estan amb nosaltres. La Lilith i el Nemrod són l'única parella de gegants de foc de Barcelona, únics supervivents de la Porta de l'Infern de Barcelona. Els Amics del Món del Foc són els encarregats de donar vida a tots els personatges a totes les sortides que realitzem. Telèfon: 628.70.42.20
Federació de Colles de Diables de l'Alt Camp
Federació de Dimonis i Diables del País Valencià - entitat sense finalitats lucratives que es va crear en el any 2001 aCastelló de la Plana i que pretén reunir el maxim de Colles possibles de tot el País Valencià per tal de compartir idees, facilitar reglamentació sobre l'ús del foc, etc i establir una relació permanent i de col.laboració, amb la resta de federacions deis Països Catalans. Telèfon: 626.64.90.47