Ecosistema: Institucions > Federació i coordinació > Teatre i animació

Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) - associació que és l’eina de coordinació i treball que actors, músics, mags, ballarins, pallassos i titellaires han creat per tal de dignificar el sector del teatre infantil de Catalunya i unir esforços des de la convicció que el seu públic es mereix el millor. Telèfon: 93 2655860
Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil Telèfon: 93 733 27 32
Moviment Rialles de Catalunya - delegació funcional d'Òmnium Cultural que promou i organitza espectacles per a nois i noies ( teatre, titelles,animació, cinema... ) i altres activitats relacionades amb el món de la cultura i l'espectacle. Telèfon: 937857889
La Roda d'Espectacles Infantils i Juvenils - una associació sense ànim de lucre que lluita des de 1977 per millorar el lleure dels infants i els joves dels barris amb més mancances. Actualment, coordina les activitats de lleure infantils i juvenils de més de cent entitats de trenta-tres poblacions catalanes. La Roda actua a 61 barris de tot Catalunya, barris amb problemes econòmics, socials i culturals, que necessiten eines de dinamització per a promoure i aconseguir la participació i la integració dels veïns, especialment els infants i els joves. Telèfon: 93 414 72 01