Ecosistema: Protagonistes > Teatre i animació > Teatre infantil

Toc de Retruc - companyia de teatre infantil. Telèfon: 936749150 - 609
Roseland Musical - formada per un grup de ballarins-actors, neix l'estiu del 1.983 per iniciativa de Marta Almirall, coreògrafa i directora artística amb l'objectiu de fer arribar al públic infantil unes obres amb un to divertit i festiu però amb la mateixa qualitat i rigor que les d'un muntatge per adults. Telèfon: 93 201 19 24
Clownx Teatre Telèfon: 935682712
Companyia Pentina el Gat
Companyia de Teatre La Baldufa - l'objectiu principal de la Companyia és la creació d'espectacles multidisciplinars, utilitzant el màxim de recursos teatrals que té a l'abast: música, màscares, clown, titelles, cap-grossos, etc. La Baldufa treballa per a tots el públics, majoritàriament per al públic infantil. Telèfon: 973281457
Companyia La Pera Llimonera - a partir del joc teatral dels joglars, clowns i bufons, i utilitzant la improvisació com a base per a la creació dels espectacles, hem anat consolidant un estil propi, on els nostres textos, senzills i directes, plens de jocs de paraules, complementats pel gest i la imatge, són les claus per arribar a un públic de totes les edats. Telèfon: 936850771
Somnis de paper/sala Colibrí - teatre infantil i espectacles de conta-contes. Telèfon: 677 072 211/977
Teatre de Cordó - amb una clara vocació de potenciació de l’interès dels joves espectadors vers les arts escèniques, la companyia té una àmplia i contrastada experiència en el món de l’espectacle infantil i juvenil: representacions teatrals, narració de contes, titelles, tallers d’expressió, seminaris per a mestres i educadors, assessorament pedagògic sobre espectacles,... Telèfon: 933846167
Ull de Teatre - compayia de teatre independent. Programació teatre familiar, tot l´any, menys a l´estiu "Dissabtes de Teatre". Telèfon: 977.72.05.81
Metromàtic Teatre - companyia de teatre infantil i familiar que fusiona teatre, titelles, contes i les arts plàstiques. Telèfon: 628.79.68.80
Rah-mon Roma i Cia - espectacles de teatre de contes amb música per a públic familiar. Des de 1985, creant festa. Telèfon: 93.727.46.72
La Cremallera Teatre - companyia de Teatre al carrer amb diferents disciplines dins del mon del circ, teatre infantil, titelles i cercaviles. Confeccionem espectacles per tot tipus d' events: inauguracions, cavalcada de reis i mercats temàtics. Telèfon: 973.14.90.41
Micro Troupe - companyia d'espectacles infantils: titelles, pallassos, contes teatralitzats, animacions musicals, poesia, ... Telèfon: 606 55 11 07