Ecosistema: Protagonistes > Teatre i animació > Màgia i prestidigitació

Capsa Màgica Teatre/El Rei de la Màgia Casa fundada l'any 188. Hi podreu trobar un ampli catàleg de productes relacionats amb la màgia i prestidigitació. Telèfon: 933193920
Enric Magoo - presentador, mag i showman sobre patins de rodes. Espectacles de màgia per a tot tipus de festes. Telèfon: 933844522
Mag Lari - mag amb una llarga trajectòria professional. Telèfon: 934430525
Il·lusionista Lluis Pardo - i.lusionisme fora del convencional. Espectacles per nens i adults per a tot tipus de festes, convencions...
Mago Julian - màgia sense fronteres. Mag professional amb una llarga experiència i que ha portat el seu art arreu del món. Espectacles d'escenari i d'aprop. Telèfon: 666.77.11.76
Màgic Albert - màgia per a tots els públics. Telèfon: 650.31.35.08
Joaquín Matas - website amb vídeos on-line dels espectacles de màgia participativa per a tothom. Telèfon: 93.321.69.95
Jordi Caps - màgic, ilusionista, col·laborador del màgic Andreu. Telèfon: 679798939
Felix Brunet La Màgia - des de 1994 portant il·lusions per arreu! espectacle divertit per a nens i per adults! Telèfon: 647651322