Ecosistema: Proveïdors > Artistes constructors > Imatgeria festiva popular

Sarandaca- Taller de Ramon Aumedes - taller d'escultors que realitzem gegants, capgrossos, dracs, figures de gran tamany i tot tipus d'escenografies per al teatre entre d'altres. Telèfon: 93.870.95.93/657.90.18.12
Dolors Sans - disseny i construcció de bestiari popular: dracs, gegants i altres elements de la imatgeria popular. Telèfon: 93.890.20.00
Jordi Grau - artista terrassenc que sempre ha estat vinculat al món de la cultura popular. Es dedica professionalment a l'art des de fa uns 18 anys. Actualment té el taller artístic al carrer Salvà. S'encarrega del manteniment i la reparació de gegants i capgrossos, tant de Terrassa com d'altres ciutats.
Ma. Dolors Baena Font - escultora i Restauradora de nans i gegants, art popular, escultures, etc.
Pa Sucat - companyia d'espectacles que abasta la totalitat dels processos de creació, composició i construcció que donen vida a espectacles d'animació infantil, teatre de titelles, escenografies i elements de bestiari popular. Telèfon: 977 613097
Joan Miró Oró - pàgina web d'aquest constructor de gegants, nans i bestiari que treballa amb cartró. Telèfon: 977.41.80.64
El Ingenio - fundada l´any 1838 per la família d´escultors Escalé, aquesta botiga del carrer Rauric ha conservat al llarg dels anys el mateix ambient entranyable que li configura el fet de dedicarse a la venda d´una àmplia gamma de productes relacionats amb la diversió, el joc i l´espectacle. Del seu taller de producció de figures de cartró pedra n´han sortit alguns dels més significatius i coneguts personatges de ficció que alegren les festes d´arreu de Catalunya. Barcelona Telf: Telèfon: 93.317.71.38
Francesc Cisa Camps - construcció d'imatgeria festiva, imatgeria teatral, imatgeria aplicada, formació... Telèfon: 93.350.76.68
Pep Ayora - fabriquem figures úniques i bestiari amb resina de poliéster de molt volum i poc pes (figures, capgrossos, etc) Telèfon: 93.897.93.54
Taller Ventura & Hosta - taller de Navata on s'hi fabriquen i s'hi reparen gegants, capgrossos i tota mena d'animals fantàstics que animen les cercaviles a les festes de molts pobles. També és un museu de gegants, titelles i capgrossos de cartró que durant l'any, centenars d'escolars visiten. Telèfon: 972.56.52.81
La Xamba - Taller Obrador i Espai d' Art composat per Herrera i Bragado dedicat a projectes escultòrics de tot tipus i construcció de gegants, capgrossos i bestiari festiu popular. Telèfon: 629.720.991
Manel Llauradó Fortuny - constructor de Reus. Entre els anys 2006 i 2007 va fer la Víbria i el Basilisc de Reus.
Taller Aglà - AGLÀ és un estudi i taller encapçalat per Clara Anglada i Roser que porta a la realitat tot tipus de projectes. Engloba molts àmbits creatius, des de l’escultura i la pintura a la il·lustració, el disseny gràfic i la producció audiovisual. Aquest taller s’ha especialitzat en la representació gràfica de la festa i la cultura popular, procurant que les nostres tradicions es vagin mantinguent vives. Telèfon: 695.610.651
Elias Alvarez - artista resident a Subirats que fa escultures, decorats, dracs, i altres construccions.
L'Esfera - constructors de gegants, capgrossos i tot tipus d'imatgeria festiva. Complements i ficticis. Escultors i maquetistes. Telèfon: 973 320 388
Taller Gabins - taller dedicat a la construcció i restauració de imatgeria festiva popular. Taller Gabins el formem dos artistes plàstics i visuals: Gabí Boixader; dibuixant, pintor i escultor i Judith Camps; constructora de figures de la festa i pedagoga. Telèfon: 93 850 52 96
Arnau Codina - artesà especialitzat en la creació i conservació d'imatgeria festiva i bestiari popular.
Toni Mujal - Taller d'escultura - construcció i restauració de gegants, nans, dracs, etc escultures originals. Peces úniques, figures de totes les mides, vestits i complements per a tota classe de figures, treballem amb materials lleugers i resistents. Telèfon: 93.869.13.18 - 686.027.16
Calaix de Sastre - Joan Iniesta Llop - construïm, reparem, restaurem i dissenyem tot tipus d'elements per a la festa i la faràndula. Dracs, gegants, nanos, capgrossos, màscares, titelles, atrezzo, elements per a cavalcades i tot allò que et puguis imaginar ho construirem nosaltres.
Creacions Tallaferro - Taller d'escultura - taller d'escultura i imatgeria festiva ubicat a Montornès del Vallès (Vallès Oriental). Fem gegants, bestiari, capgrossos i tot tipus d'escultura en argila, cartró pedra fibra de vidre i resines. Dani Garrido - Escultor. Telèfon: 610881595
Imatgeria Festiva Guardi Taller dedicat a la construcció d'elements festius, escenogràfics i tot el que envolta el món de la faràndula. Telèfon: 687672246
Taller de Gegants Jordi Arnau Espuga - taller de construcció de gegants i capgrossos ubicat a la capital de Les Garrigues, Les Borges Blanques. Telèfon: 630645781
Taller Sergi Iglesias - taller d'imatgeria ubicat a la capital de l'Alt Camp, Valls. Ens dediquem bàsicament a la construcció de gegants, capgrossos, bestiari, escenografia, entre d'altres. Telèfon: 625638602
Tavi Algueró i Àngel Rigall - dissenyem les figures segons les necessitats dels clients tant pel que fa a la temàtica i les mides com a l’ús que se n’hagi de fer. La construcció la realitzem en fibra de vidre i polièster; amb aquests materials s'aconsegueix donar a les peces molta lleugeresa i, a la vegada, una gran resistència. Telèfon: 972.26.82.89

Manel Casserras. Obra de Gegants
Muntada; Anselm Montraveta, Albert / Regió 7. Llibres