NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 26 d'abril de 2024 | Clet | Dia Internacional contra l'Energia Nuclear    cerca       subscriu-te   
Ecosistema: Festes d'altres cultures > Festes d'Àsia > Festes del Japó


Hanami, la festa de les flors de cirerer - es celebra l'1 d'abril i és una tradició importantíssima per al conjunt dels japonesos que marca la fi de l'hivern i l'arribada de la calor a l'arxipèlag. Aquests dies, els japonesos solen anar a veure l'espectacle als parcs de les ciutats i al camp, on fan pícnics i aplecs sota els cirerers.
Festivals Of Japan - vídeo de llarga durada que repassa algunes de les principals festes del Japó.
Tejikara Fire Festival - la festa del Foc Tejikara se celebra el segon dissabte de cada mes d'abril i es diu que té una història de més de 300 anys. Cascades d'espurnes plouen sobre els homes amb el tors nu que porten un santuari portàtil sobre les seves espatlles; grans dolls d'espurnes de foc també volen des del santuari portàtil; molts homes ballen salvatgement al voltant...
Festa de Fuji a Fujiyoshida o Yoshida no Himatsuri - se celebra cada any el 26 d'agost per apaivagar la deessa de la Muntanya Fuji i per mantenir les erupcions volcàniques a la badia i per celebrar la fi de la temporada d'escalada a la Muntanya Fuji. Aquest animat festival de dos dies se celebra més de 500 anys i ha estat designat com un dels tres festivals més singulars del Japó. Espectadors de tot el país i el món es reuneixen per veure la crema de grans torxes "taimatsu" i la desfilada de dos grans mikoshi (santuaris portàtils ) a través dels carrers.
Kurama no Hi-Matsuri a Kyoto - aquests festa que se celebra a Yuki-jinja reprodueix l'escena de la recepció de la deïtat a Kurama. A les 6 en punt de la nit, els focs anomenats "Kagaribi" s'encenen alhora davant de les cases i les persones que sostenen "taimatsu" petits i grans (torxes de pi) desfilen durant tota la nit anunciant a crits l'arribada del festival. El Festival del Foc Kurama és conegut com un dels tres festivals més excèntrics de Kyoto.
Llistat de festes del Japó - elaborat per la Organització Nacional de Turisme de Japó.
Nozawa a Nagano - se celebra cada any el 15 de gener. Els homes de 42 i 25 anys d'edat, assumeixen papers especials. Enormes torres s'erigeixen ​​com una petició per a la salut i el creixement dels fills primogènits. A la nit, els vilatans s'acosten a les torres amb torxes i li prenen foc.
Nachi no Hi Matsuri - una de les joies culturals del Japó. Catalogat com un actiu cultural immaterial aquesta festa té una història de més de 1500 anys i és una de les més espectaculars de l'estiu. Celebrada el 14 de juliol de cada any, el Nachi no Hi Matsuri o Nachi Ogi Matsuri és una festa tradicional de foc que implica ofrenes rituals, la música i la dansa. El festival se celebra en una àrea remota del Parc Nacional de Yoshino-Kumano a la península de Kii.
Funekko nagashi a Morioka - és part de la tradició Obon, un moment en què molts japonesos viatgen als seus llocs d'origen per resar a les tombes dels seus avantpassats. Construeixen embarcacions improvisades i hi calen foc i focs artificials.

Enviar articleEnviar enllaç



llegir
Sacred waters. A guide to japanese hot springs
Diversos autors, / Votum
Una dutxa lliura el cos de la brutícia, però un bany neteja l'ànima. Aquesta ...


Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org