Calendari: Festes de Tardor > Festivals > Festivals de música

Festival Internacional de Blues de Cerdanyola (el Vallès Occidental) - el millor blues es dona cita, cada any, en aquest esdeveniment artístic, el més antic i un dels més consolidats de l’escena del blues. Dóna cabuda també a altres músiques profundament emparentades amb el blues, amb les quals comparteix l’arrel negra, com per exemple: jazz, soul, funk, dixieland… A principis d'octubre. Telèfon: 93.580.88.88
MAV Algemesí (la Ribera Alta) - festival de música a mitjans d'octubre. Un cap de setmana amb música i altres activitats plenament en català.
Jazzèbre - festival de jazz que es celebra a Perpinyà durant el mes d'Octubre. Una cita amb les joves promeses del jazz i la música en sentit ampli. Amb concerts, sessions de cinema, les 'Tranversals' dels dissabtes a la tarda i els pícnics musicals dels diumenges.
Festival de tardor. Ribermúsica - festival que neix l'any 1996 i que omple el barceloní barri de la Ribera amb actuacions musicals gratuïtes dels més diversos estils en escenaris com la Basílica de Santa Maria del Mar, palaus i museus del carrer de Montcada, Convent de Sant Agustí, Casa Llotja de Mar, Antic Mercat del Born; Fossar de les Moreres, Plaça de les Olles, etc Telèfon: 933.193.098
Castanyada Rock a Piera (l'Anoia) - festival de tardor dels Països Catalans, amb actuacions de grups com Obrint Pas, Betagarri, Skarface, Inadaptats, Revolta 21, Pirats Sound Sistema. Organitzat per l'Associació Jovent de Piera.
Festival Salt a Folc a Salt (el Gironès) - festival Internacional de música folc que es celebra durant tres caps de setmana, de mitjans a finals de novembre a La Mirona de Salt. Telèfon: 972.20.01.22
Acordionada de Tortellà (la Garrotxa) - amb acordionistes vinguts del Pallars, l'Alt Urgell, Ripollès i la Garrotxa. Es fa una cercavila conjunta dels participants i una actuació a la Plaça del Mercat. A finals de setembre.
PiPop a Sant Pere de Ribes (el Garraf) - el nom PiPOP prové de la unió de dos mots: Pi (arbre del gènere Pinus) + Pop (gènere musical). El Pi Blanc (Pinus halepensis) forma part característica del paisatge de la comarca del Garraf, a Sant Pere de Ribes n'hi ha dos declarats monumentals, un d'ells és troba situat al carrer del Pi, un dels carrers més emblemàtics del poble. El pi d'aquest carrer conviu amb diverses cases d'Indianos i una d'elles és la seu de l'entitat Ger, lloc on es celebra el festival.
Fun Festival a Sant Vicenç els Horts (el Baix Llobregat) - una proposta musical plenament consolidada com una de les cites ineludibles de la música independent a la província de Barcelona. Nascut el 2007 a Sant Vicenç dels Horts, un dels municipis del Baix Llobregat amb més tradició musical. Són moltes les formacions locals que busquen fer-se un lloc en el món de la música i, algunes d’elles, han entrat al circuit professional.
Cicle de Concerts unPLuggeds La Torre de Bescanó (el Gironès) - cicle de 3 concerts pensats per a molt poc públic i amb un caire molt intimista. Telèfon: 636227299