Ecosistema: Protagonistes > Diables > Colles de Girona

Els Diables de l'Onyar de Girona (el Gironès) - pàgina web dels diables de l'Onyar, hi trobareu informació sobre la colla, els espectacles, l'agenda de correfocs, fotos... Telèfon: 690.32.93.85
Diables d'en Pere Botero de Salt (Gironès) - presentació, història, activitats, calendari, notícies, consells i contacte.
Pim Pam Pum Foc d'Olot (la Garrotxa) - una entitat sense ànim de lucre, que es dedica des del 1985 a la realització de correfocs i espectacles de carrer amb una estètica i una manera de fer molt característica. Telèfon: 972.26.73.83/669.00.31.98
Guillables de Sant Hilari de Sacalm (la Selva) - colla de diables i diablesses nascuda al voltant de la primavera de l'any 2002 del CasalxJoves de la nostra vila i formada per un grup de percussió, camallargs, malabars, i una seixantena de diables i diablesses que s'encarreguen de guiar el foc fins l'entranya més profunda. Telèfon: 972.86.88.79/661.62.16.36
Diables Sa Forcanera de Blanes (la Selva) - entitat sense ànim de lucre que es dedica a fer correfocs, espectacles pirotècnics i tabalades. Telèfon: 972.33.50.69
Diables de Breda (la Selva) - web d'aquesta colla de diables de La Selva, també coneguda per U9 7-KOU . Telèfon: 972.87.02.45
Senyors del Foc de Castelló d'Empúries (l'Alt Empordà) - som una entitat sense ànim de lucre formada la tardor del 2005 a Castelló d’Empúries amb l’objectiu de realitzar correfocs i espectacles tant al nostre poble com a arreu del territori català. Fem el Correfoc de la festa major de Castelló d'Empúries. Telèfon: 606990112

De quan els correfocs eren lliures
Masana i Soler, Heribert / festes.org